Sada čitate
Reebokova 4 do Cenera

Reebokova 4 do Cenera

Pod ovogodišnjim sloganom #PratiRitamUlice, Zagrebački noćni cener nije samo gradska utrka od deset kilometara, nego je pravi sportski doživljaj. Noću, ulicama Zagreba, i ove će godine tisuće trkača otrčati utrku uz glasno navijanje prijatelja, obitelji i slučajnih prolaznika.

- Oglas -

Reebokova 4 do Cenera, grupna su zagrijavanja i treninzi za Zagrebački noćni cener kojima je osnovni cilj poboljšati osobne rezultate i doći u zavidnu trkaču formu. Kako iskusni trkači znaju da mjesec dana prije utrke nije dostatno za postizanje dobrih rezultata, ovi treninzi uz stručno vodstvo Reebokovih trenera, a koji su započeli početkom listopada, službeno su zagrijavanje za sve koji se spremaju pohoditi ovogodišnji Zagrebački noćni cener. Posebnost ovih treninga je zajamčena dobra zabava kroz drugačije i unaprijeđeno iskustvo priprema, kao i tombola na kraju svakog treninga na kojoj je moguće osvojiti Reebok Floatride tenisice. Osim tenisica očekuju vas i druga brojna iznenađenja.

Dotrči na posljednji trening i osvoji Floatride tenisice.

Imaš još samo jednu šansu za osvojiti tenisice, a to je utorak, 31.10. na lokaciji Top Sport (Avenue Mall), Avenija Dubronik 16. Prijaviti se možeš na cener.hr/prijavni-obrazac-4-trening/ , ali požuri jer ostalo je još malo slobodnih mjesta.

Odvaži se na Reebokova 4 do Cenera i zagrebačke ulice pretvori u idealan trkački poligon koji je tradicionalno spreman za ovu čarobnu utrku koju obožavaju svi sportaši.

#Reebokova4doZG10!
#FeelTheFloatride

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice