Sada čitate
Zagrebački noćni cener – 2500 trkača prati ritam ulice!

Zagrebački noćni cener – 2500 trkača prati ritam ulice!

Zagrebački noćni cener – noćna utrka na 10 kilometara, u nedjelju 5.11. od 19 sati trči svoje šesto izdanje. Titulu najomiljenije gradske utrke u Hrvatskoj potvrdila je tako što su startni brojevi rasprodani u samo 8 sati, a po centru Zagreba ovaj put trči čak 2500 trkača. Uz ZG cener Expo u parku Zrinjevac i brojne nagrade sponzora, trkače i navijače očekuje i najbolja atmosfera do sada.

- Oglas -

Ove godine sudionici trče pod motom – Prati ritam ulice. Ovime se naglasak stavlja na urbano trčanje – trčanje po ulicama grada, bilo kada i bilo gdje. Nema potrebe za odlascima na trkačke staze ili u parkove jer cijeli grad je trkačka staza, a upravo prepreke koje ima grad ono su što daje dodatan poticaj.

Zagrebački noćni cener poznat je i po još jednoj važnoj stvari, a to je navijanje. Kultura navijanja, uz konfete, trube i ostale rekvizite, rođeno je upravo na Ceneru. Zagreb Runnersi, kao prvi i najveći trkački crew u Hrvatskoj, upravo ovu utrku zove “svojom”. Navijanja ZG Runnersa i njihovih prijatelja, postala su legendarna. Tako će biti i u nedjelju, kada im se u Ilici pridružuju kolege iz Srbije te drugih djelova Europe. Trkače kod Muzičke akademije čekaju navijačice košarkaškog kluba Cedevita sa navijačkim rekvizitima za sve koji im se žele pridružiti.

Zlatni sponzor utrke je Vipnet, koji je kao prijatelj trčanja i zdravog života te ponosni partner 12 utrka u Hrvatskoj, prepoznao Zgrebački noćni cener te ga iz godine u godinu prati.

Vip Running Team

Pratite i vi ritam ulice i pridružite se Zagrebačkom noćnom ceneru u nedjelju 5.11, na Zrinjevcu jer ako ne trčiš – navijaj!

Više o svemu pogledajte na web stranici www.cener.hr te društvenim mrežama facebook.com/ZGcener/ i instagram.com/zgcener/.

Sponzori ovogodišnjeg Zagrebačkog noćnog cenera

Zlatni sponzor – Vipnet, Reebok, Nissan, Cedevita, Multipower, Manpower, Acer, Supradyn, Perskindol, Mandarinet, Nextbike

Medijski pokrovitelji

Dnevnik.hr, Jutarnji list, Soundset plavi, Trčanje.hr

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice