Sada čitate
Otvorene prijave za ZAGREB RUN kup 2024.

Otvorene prijave za ZAGREB RUN kup 2024.

Zagreb Run kup 2024. poziva te da se pridružiš još jednoj nezaboravnoj trkačkoj avanturi jer su prijave za ovogodišnje kup natjecanje otvorene! Prihvati izazov i trči kroz srce metropole, dok osvajaš četiri jedinstvene utrke koje će testirati tvoju izdržljivost, brzinu i snagu kroz jedno nezaboravno iskustvo.

- Oglas -

Četiri jedinstvene utrke

Prvo kolo – Medvednica trail, vodi te kroz predivnu prirodu i proljetno zelenilo. Ovo je jedna velika trail avantura u Parku prirode Medvednica. Datum: nedjelja, 26. 5. 2024.

U drugom kolu – Zagrebačka milja, trčanje pored poznatih zagrebačkih fontana podsjeća na gradsku vrevu. Svaki korak na stazi je putovanje kroz energiju glavnoga grada. Trči se jedna milja odnosno 1609 m, a start je kronometarski što znači da se pobjednik ne zna do samoga kraja. Datum: nedjelja, 15. 9. 2024.

Zagrebački noćni cener, treće kolo, budi posebne emocije. Osvijetljene ulice, navijanje gomile i nevjerojatna atmosfera. Po mnogima, Cener je najzabavnija i najdraža ulična utrka u Hrvatskoj! Osim po brojnim navijačima, uzavreloj atmosferi na stazi i na glavnom gradskom trgu, utrka je poznata i po tome što se na njoj trče osobni rekordi na 10 km. Datum: nedjelja, 3. 11. 2024.

I za kraj, Zagrepčanka 512 – utrka stepenicama do vrha poslovne zgrade Zagrepčanka! Svaka utrka je izazov za sebe, no ova utrka slovi za najtežu utrku stepenicama u Hrvatskoj što je čini pravim izazovom koji testira granice. Datum: subota, 7. 12. 2024.

Pravila kup natjecanja

Da bi se natjecao/la u Zagreb Run kupu, potrebno je sudjelovati na sve četiri utrke. Svaka utrka (kolo Kupa) ima svoje, specifične uvjete sudjelovanja kojih se natjecatelji Kupa također trebaju pridržavati.

Rok za prijavu za sudjelovanje u Kupu i rok za uplatu kotizacije je četvrtak, 16. 5. 2024. u 23:59.

Detaljne informacije o pravilima ovogodišnjeg kupa doznajte na LINKU.

Nagrade

Ukupni pobjednici Kupa, troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj kategoriji, bit će nagrađeni novčanim nagradama u neto iznosu:

  1. mjesto – 100 EUR
  2. mjesto – 75 EUR
  3. mjesto – 50 EUR

Posebna prilika

Za sudjelovanje u Kupu potrebno je uplatiti jedinstvenu kotizaciju koja osigurava mjesto na sve 4 utrke.

Natjecatelji Kupa od Organizatora dobivaju i poklon – popust od 15 % na ukupnu cijenu kotizacije.

###

Pridruži se Zagreb Run Kupu 2024. i budimo zajedno dio nezaboravnog iskustva! Neka Zagreb u 2024. bude pod tvojim koracima.

Prijavi se na LINKU

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice