Sada čitate
Sportkon – prva konferencija sporta i zdravlja

Sportkon – prva konferencija sporta i zdravlja

Ekipa koja vas svake godine prati na preko 70 utrka diljem Hrvatske, navija u cilju i brine o tome da vaši rezultati budu točni i na vrijeme ove godine priprema jedan sasvim novi projekt. Riječ je o ljudima koji su se nametnuli kao pouzdan partner mnogim organizatorima utrka, a natjecateljima su poznati kao ekipa koja stoji iza portala utrka.com. Djeluju od 2015. godine od kada je kroz njihov sustav prošlo preko 220 tisuća natjecatelja.

- Oglas -

Stoga rezervirajte prvi vikend u 11. mjesecu ove godine za njihov novi projekt pod nazivom Sportkon, konferenciju sporta i zdravlja, koja se proteže kroz dva dana 6. i 7. studenog i završava s 9. Zagrebačkim noćnim cenerom 8. studenog, najpopularnijom utrkom u Hrvatskoj koja se prošle godine rasprodala u rekordnom roku. Lokacija je novootvoreni Hilton Garden Inn – Zagreb u Radničkoj.

Konferencija je zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih rekreativnih i profesionalnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih doktora, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta i trenera. U prvi plan stavljena je promocija zdravog i fizički aktivnog stila života te odgovori na pitanja:

  • Kako početi trenirati?
  • Kako prevenirati i/ili rehabilitirati sportske ozljede?
  • Kako kreirati pravilan plan ishrane?
  • Kako stvoriti vlastiti brend ili postati sportski infleuncer?
  • Kako organizirati uspješan sportski događaj?
  • i mnoga druga…

„Želja nam je stvoriti jedinstvenu priliku da se sportska zajednica upozna licem u lice u idealnom okruženju, kako bi podijelila svoje ideje i bogata iskustva.“ – izjavio je Goran Antonović iz organizacije.

Osim predavanja u sklopu konferencije će biti organiziran i izložbeni prostor te nezaboravan party uz live muziku i priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava. Za prvih 100 sudionika koji uplate ulaznicu za konferenciju, osim povoljnije cijene, osigurana je i prijava “preko reda” za Zagrebački noćni cener. Da, dobro ste pročitali! Uz poseban kupon moći ćete se prijaviti prije svih i izbjeći dobro poznatu gužvu na prijavama.

Preporuka za čitanje

Prijave su otvorene na www.sportkon.com i broj mjesta je ograničen!

Lista predavača još se uvijek popunjava ali jedan od potvrđenih je i urednik portala trčanje.hr Nedeljko Vareškić koji će govoriti o popularizaciji rekreativnog trčanja u Hrvatskoj.

U svoj trkački kalendar 2020. ovaj put upišite i datume 06. i 07.11. za Sportkon te 8.11. za 9. Zagrebački noćni cener.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice