Sada čitate
Reebok FitHub – FitZone by Polleo Sport

Reebok FitHub – FitZone by Polleo Sport

Reebok i Polleo Sport zajedno kreću u misiju promicanja pravilne prehrane, vježbanja i aktivnog načina života kroz novi koncept Reebok FitHuba – FitZone by Polleo Sport.

- Oglas -

Svi posjetitelji koji se u subotu, 20. siječnja 2018. zateknu u Arena Centru u Zagrebu, svjedočit će novoj viziji fitnesa. Povodom otvorenja novog Reebok FitHuba – FitZone by Polleo Sport  predstavit će se nova suradnja ova dva branda te atraktivna nagradna igra „Unovči svoj trening!“, u kojoj će dvadeset odabranih kandidata imati priliku zaraditi novi Reebok outfit.

Prijave na http://promo.polleosport.hr/reebok/ su u tijeku, a potrajat će do 18. siječnja. Muške natjecatelje očekuju vježbe propadanja i zgibovi, dok će se žene natjecati u sklekovima i sklopkama.

Zajedničkim rušenjem zida koji dijeli Polleo Sport i Reebok poslovnicu u Arena Centru, ambasadori oba brenda – Lana Jurčević, Iva Šulentić, Ecija Ojdanić, Mario Valentić, vratolomni Street Brothersi te fit blizanke Ana i Marija iz Girly Fitness, službeno su označili su udruživanje snaga ova dva sportska magnata te najavili nadolazeće otvorenje Reebok FitHuba pod okriljem Polleo Sporta.

Video rušenja zida pogledaj na https://youtu.be/JA2Epv_RakQ

Preporuka za čitanje

Službeno otvorenje počinje u 17 sati pod voditeljskom palicom Marija Valentića, ambasadora Polleo Sporta, a dobru zabavu garantiraju Dj Rea – Reebok ambasadorica, atraktivni plesači te bogata nagradna igra. Tijekom cijelog dana biti će promotivne akcije te „Happy hour“ od 8 do 10 sati, kada će sve Reebok tenisice, proteinske čokoladice, uzorci proteina, energetska pića i ostali suplementi iz ponude Polleo Sporta biti sniženi do 40%. Očekuje vas i cjelodnevni popust od 20% na cjelokupan Reebok asortiman za sve oblike plaćanja.U novom Reebok FitHubu – FitZone by Polleo Sport  posjetitelji će na jednom mjestu pronaći najbolje iz Reebok ponude – Reebok Classic, top proizvode iz Reebok UFC i Reebok Crossfit kolekcije te ostale kvalitetne komade za raznovrsni trening a sportsku prehranu, gadgete i fitnes opremu moći će pronaći u drugom dijelu trgovine – u Polleo Sportu.

 

Na vrh stranice