162 stube trčimo 11. put

Studentska udruga zagrebačkog Medicinskog fakulteta SportMEF u subotu, 10. veljače, organizira tradicionalnu utrku “162 stube” s ciljem promocije zdravog života i prevencije kardiovaskularnih bolesti.

- Oglas -

Start je u 12 sati ispred dekanata Medicinskoga fakulteta, a staza (od 4200 metara) proteže se strmim terenom od Mesićeve i Grškovićeve ulice preko 162 Schlosserove stube.

Staza utrke “162 stube”

Ova zanimljiva utrka održava se radi osvješćivanja javnosti da je tjelesna aktivnost jedan od najučinkovitijih načina borbe protiv srčanih, ali i drugih bolesti, te poticanje kretanja kao jednoga od osnovnih čimbenika zdravlja.

Sudjelovati u utrci mogu svi građani koji žele nešto učiniti za svoje zdravlje i kardiovaskularni sustav, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Prijave sudionika primaju se ispred dekanata Medicinskog fakulteta od 8 do 11:30 sati, a moguće su i putem http://grabarsport.hr/trcanje/.

  • 08:00 – 11:30 Prijave i dodjela startnih brojeva
  • 12:00 Start utrke
  • 13:30 Dodjela nagrada prvoplasiranima

Nakon završetka utrke potrebno je vratiti startni broj kako biste dobili paket – majicu sa logom utrke i okrjepu.

Start prošlogodišnje utrke.

Vremenski uvjeti ne utječu na održavanje utrke pa vas tako kiša ili snijeg ne mogu spriječiti da dođete i izazovete sami sebe na 162 stube.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice