Sada čitate
Poreč: Plava Laguna Polumaraton

Poreč: Plava Laguna Polumaraton

Plava Laguna Polumaraton održat će se 16. i 17. ožujka 2024. u porečkom Zelena Resortu. Uz polumaraton i 10K utrku tu su i Kids Run i Family Run.

- Oglas -

Plava Laguna Polumaraton svake godine raste brojem sudionika i organizacijski, te je omiljena manifestacija ljubitelja trčanja iz ovog dijela Europe. I ove godine možemo očekivati nezaboravan vikend u znaku druženja i rekreacije uz dodatna iznenađenja i novosti.

Poreč je predivan u proljeće, a trčanje na trasi uz more i lijepe vizure čini poseban užitak. Posjetite Plava Laguna Polumaraton s obitelji i odsjednite u blizini eventa. Uz smještaj u hotelima Plavi, Molindrio ili Parentium Plava Laguna za već od 35 EUR po osobi/dan, kotizacija za utrku je uključena.

Utrku prilagodite svojim preferencijama: u subotu 16. ožujka trče se 4 km dug Family Run, dobrotvorna utrka namijenjena cijelim obiteljima te dječje utrke Pepi Kids Run (250 – 1500 m, ovisno o dobi djeteta).

Polumaraton i utrka 10 K, trče se u nedjelju, 17. ožujka.

Više od tisuću natjecatelja sudjelovalo je na prošlogodišnjem izdanju sa svojim obiteljima što je potvrda uspješnosti ali i izazov domaćinu za konstantim unaprijeđenjem eventa i destinacije.

Na krilima uspješnih sportskih evenata poput Plava Laguna Polumaratona razvio se i brend Plava Laguna Sport kojim je Plava Laguna još jednom jasno istaknula opredjeljenje ka razvoju sportske infrastrukture i jačanja sportskih partnerstava.

Prijave su otvorene, požurite po svoju kotizaciju!

Više na https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice