Sada čitate
Reebook te izaziva – budi uvijek u pokretu!

Reebook te izaziva – budi uvijek u pokretu!

Vrijeme je za novu sezonu ReebokXchallenge treninga, a prvi na redu je onaj koji oponaša utrku. Za sve iskusne trkače pripremili smo dodatan izazov, a za početnike pravu priliku da si pokažu što zaista mogu.

- Oglas -

Trening je napravljen kao utrka dužine 5,6 km s tri kontrolne točke, a sudjelovanje se ne naplaćuje i nema službenog mjerenja vremena.

Gdje: Zagreb, Jarun; start/cilj je kod skate parka na južnoj strani Velikoga jezera
Kada: subota, 30.09.2017.

Raspored događanja:

  • 10:00 – 10:30 Prijave
  • 10:30 – 10:45 Zagrijavanje
  • 10:45 Start treninga
  • 11:45 Završetak i proglašenje pobjednika
  • 11:50 Druženje uz zdravi zalogaj i osvježenje

Prijave su moguće isključivo na reebok.hr/reebok-xchallenge-2017/always-in-motion/

Kao i svaki put do sada, ReebokXchallenge donosi iznenađenje. Tako već na 900 metara od starta čeka prvi izazov koji treba savladati – 5 „marinaca“. Iskoraci i 10 ponavljanja bit će zadatak na drugom kilometru staze, dok je zadnja kontrolna točka 1,2 km do cilja u sklopu koje treba napraviti 5 sklekova.

Najbržeg muškog i ženskog sudionika Reebok će nagraditi novim Print Smooth tenisicama, a za sve sudionike tu je druženje uz zdravi zalogaj i osvježenje.

Preporuka za čitanje

Svi sudionici nove sezone ReebokXchallenge treninga moći će isprobati i testirati nove Print Smooth tenisice koje su pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i osjećaj ugode te su idealne za lakše staze i fitness trkačke treninge.

Tenisica Reebok Print Smooth Clip ULTK dizajnirana je za sve vrste trčanja, a posebno UltraKnit gornjište osigurava bešavnu udobnost, atraktivni izgled i funkcionalnost. Vanjsko pojačanje pete tu je za bolju potporu i pristajanje, a gornjište jedinstvene gustoće utječe na prilagodljivo i multidimenzionalno ublažavanje udaraca i kontroliranu fleksibilnost. Rub od gume s karbonskim vlaknima proteže se od pete do sredine stopala za veću stabilnost i vrhunsku izdržljivost.

Reebok Print Smooth Clip ULTK možete pronaći na prodajnim mjestima Intersporta po cijeni od 599 kn.

Na vrh stranice