Sada čitate
Noviteti na otvaranju prijava za 8. izdanje 100 milja Istre

Noviteti na otvaranju prijava za 8. izdanje 100 milja Istre

Sada već svjetski poznta utrka 100 milja Istre u četvrtak 18.07. u 10:00 službeno otvara prijave za 8. izdanje utrke koje će se održati od 17. do 19. travnja 2020. na području Istre i Kvarnera, od Labina, Mošćeničke Drage i Lovrana do Umaga.

- Oglas -

Zainteresirani za utrku, ove će godine svoje prijave moći ostvariti kroz novu, redizajniranu web stranicu koja trkačima i svim zainteresiranim aspirantima nudi mnoštvo korisnih informacija o utrci, disciplinama koje se trče, te potrebnoj opremi i zahtjevima utrke.

www.istria100.com

Arhiva 100 milja Istre

Novi vizualni identitet web stranice, nije jedina novost ove godine. Organizator je prošlogodišnje najave o izmjenama utrke, proveo u djelo, te su  staze svih disciplina doživjele svojevrstan redizajn s namjerom da se trkačima ponudi najbolje iskustvo svih terena i pejzaža Istre i Kvarnera. Uz redizajn staza postojećih disciplina od 100 milja, i 110 km, otvorena je i nova disciplina od 20km za sve trkače koji preferiraju kraće i dinamične dionice. Posebne su izmjene primijenjene na prošlogodišnju disciplinu od 110km koja je za 8. izdanje utrke pretvorena u nešto dulju, ali fizički znatno zahtjevniju disciplinu od 128km.

Arhiva 100 milja Istre

Kako bi trkači nastavili uživati u vrhunskoj organizaciji koja već godinama dobiva pohvale UTWT-a, Ultra Trail World Toura – globalno priznatog Ultra Trail autoriteta, broj prijava ograničen je na tri tisuće sudionika. Preporuka organizatora utrke zainteresiranim trkačima je da se prijave najkasnije do kraja ove godine kako bi osigurali svoje mjesto na utrci.

Preporuka za čitanje

Više informacija o utrci možete pronaći na službenoj web stranici utrke.

 

Na vrh stranice