Sada čitate
Men’s Health vas vodi na New York City Marathon!

Men’s Health vas vodi na New York City Marathon!

Drugu godinu zaredom hrvatsko tiskano i online izdanje svjetski poznatog časopisa Men’s Health vodi jednog čitatelja na najprestižniju utrku na svijetu – New York City maraton 3. studenog 2019.

- Oglas -

Kada su u pitanju trkački maratoni sam spomen na New York City maraton, uz onaj bostonski i londonski, kod trkača definitivno izaziva burnu reakciju. I to onu koja glasi „DA želim sudjelovati!“. To je ujedno i najveći svjetski maraton jer svake godine na njemu nastupi više od 50 tisuća trkača i trkačica iz cijelog svijeta, premda seredovito prijavi više od 150 tisuća natjecatelja. I dok jedan dio trkača na utrku može upasti samo zahvaljujući svojim vrhunskim rezultatima, tek mali dio sretnika može to ostvariti preko ‘lutrije’.

Priliku da trčite ulicama Velike jabuke doista su rijetke u životu jer je selekcija rigorozna, no već drugu godinu zaredom jednom sretniku ili sretnici nudi se prilika da se besplatno pripremi i ode na start utrke – 3. studenog 2019 u New York.

Časopis i portal Men’s Health stoga pruža priliku svima koji žele testirati svoje tjelesne i mentalne granice na zahtjevnih 42,2 kilometra da se prijave putem obrasca na www.menshealth.hr/trcanje/prilika-zivota-mens-health-vas-vodi-na-new-york-city-marathon/.!

Sve što trebate je popuniti svoje osobne podatke te napisati zašto bi željeli trčati NYC Maraton. Kreativni natječaj traje od 2. svibnja 2019. godine do 24. svibnja 2019. godine!

Uvjeti za prijavu:

  • Niste nikad sudjelovali na NYC maratonu
  • Istrčali ste 3 polumaratona u posljednje 3 godine

Men’s Healt odabrat će čitatelja/čitateljicu koji će otputovati u New York i sudjelovati na NYC maratonu, a kako bi se pobjednik natječaja što bolje pripremio Trčaona će mu/joj pružiti stručnu podršku u planu priprema.

Više o Pravilima Natječaja pročitajte ovdje.

Preporuka za čitanje

Partneri ovog projekta su Biotrening, Mentalni trening, Hydra i Trčaona.

Sretno!

#menshealthcroatia
#mojprvinycmarathon

#trkomuformu
#tkotrcizlonemisli

#Trčaona
#biotrening
#mentalnitrening

Na vrh stranice