Sada čitate
Besplatni online treninzi by Trčaona

Besplatni online treninzi by Trčaona

U vrijeme kada sve preporuke govore kako je najbolje ostati kod kuće i minimizirati mogućnost doticaja s drugim ljudima teško je ostati aktivan kao što smo bili prije svega mjesec dana. Škole i klubovi su zatvoreni, utrke odgođene, teretane i grupni treninzi se ne održavaju.

- Oglas -

Tjelesna aktivnost iznimno je važan dio borbe za što snažniji imunitet, ali i za što bolje psihološko stanje u ovim trenucima. Kako bi što više trkačica i trkača ostalo aktivno dok ne trče ili trče samostalno na području gdje nema ljudi, online treninzi postali su sastavni dio tjedne rutine.

Trčaona, najveća škola i klub trčanja u Hrvatskoj, odlučila je svojim članicama i članovima, ali i svim drugim zainteresiranim trkačicama i trkačima omogućiti besplatne online treninge na Facebook stranici Trčaone – www.facebook.com/trcaona/live/

Tri puta tjedno, ponedjeljak, srijeda i petak u 18h, treneri Trčaone izvode vježbe koje su prilagođene i početnicima, ali i onim iskusnijim trkačima. Kroz sat vremena iz svog dnevnog boravka provode vas kroz zagrijavanje, vježbe snage i dinamike te istezanja. Uz to uvodi se i joga subotom od 10h uz stručno trenersko vodstvo.

Osim treninga, na Facebook stranici kao i na Instagram stranici Trčaone možete pronaći i zanimljive recepte, popise knjiga i filmova za trkače, zanimljivosti iz svijeta trčanja kao i teme iz psihologije.

Pridružite se velikoj ekipi koja tri puta tjedno besplatno vježba na:

www.facebook.com/trcaona/live/

Ukoliko propustite live trening, video možete pogledati i na Vimeo profilu Trčaone. Ispod kliknite i pogledajte kako je prošao jedan takav trening:

 

Ostanite aktivni i zdravi kod kuće!

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice