Sada čitate
Zlarin trail

Zlarin trail

U subotu 22.2.2020. na otoku Zlarinu održat će se (sad već 4. godinu za redom) trail utrka Zlarin Trail. Ove godine kao 2. kolo zimske otočne lige pod organizacijom AK Okit Vodice i TZ Zlarin. Zlarin je mali otok dalmatinske obale u neposrednoj blizini grada Šibenika koji u zimskim mjesecima ima jedva 270 stanovnika.

- Oglas -

Ovo je 4. godina za redom da se trail utrka održava u zimskim mjesecima na otoku Zlarinu, koji u Dalmaciji najčešće znače trčanje u kratkim rukavima po stazi okupanoj suncem.

Utrka se održava u tri dužinske kategorije: 5 km, 15 km i 25 km tako da svaki od trkača može pronaći nešto za sebe. Staza od 5 km je namijenjena najmlađima i svima željnih šetnje u prirodi. Staza od 15 km namijenjena je rekreativcima, dok je ona od 25 km namijenjena iskusnim trail trkačima budući da se radi o poprilično tehnički zahtjevnom terenu.

Start i cilj za sve kategorije je ispred hotela Koralj, u 11 sati.

Do otoka Zlarina možete doći ili trajektom Jadrolinije prema rasporedu na njihovoj web stranici ili iz Srime s taxi boatom koji vozi po dogovoru, a kontaktirati ga možete na tel. 0913078157.

Kako je idući vikend karnevalski, odlučili smo nagraditi najbolju dječju, žensku i mašku masku pa dođite maskirani!

Prijaviti se možete na sljedećem linku https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1122.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice