Sada čitate
Predavanja o trčanju 2009.

Predavanja o trčanju 2009.

Uredništvo portala

Društvo športske rekreacije Aktivan život je uz pokroviteljstvo Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i tvrtke adidas Croatia tijekom svibnja i lipnja 2009. godine organiziralo seriju predavanja pod nazivom “Kretanjem do zdravlja“.

- Oglas -

Predavanja su imala za cilj pružiti dodatnu edukaciju osobama koje se rekreativno bave sportom, a neaktivne osobe potaknuti na kretanje ili redovito bavljenje nekom sportskom aktivnošću.

Ljubaznošću predavača svi radni materijali koje su oni koristili tijekom svojih predavanja su dostupni za besplatno preuzimanje, kao i cjelovite video snimke predavanja.

Ljekovita moć kretanja

Važnost tjelesne aktivnosti u očuvanju i unapređenju zdravlja. Saznajte koji su pozitivni učinci tjelesne aktivnosti na mentalno i fizičko zdravlje.

Cjelovita audio snimka predavanja

Materijali:

Trčanje (ni)je za svakoga!

Svi oni koji se žele početi baviti trčanjem na ovome predavanju mogu saznati osnovne informacije o ovoj tjelesnoj aktivnosti. Zašto, kako i gdje trčati? Trčanje u Hrvatskoj, oprema za trčanje, osnovni principi trenažnog procesa.

Cjelovita video snimka predavanja

Materijali:

Oprez, sportske ozljede!

Uz sve dobrobiti koje imamo od pojačane tjelesne aktivnosti ona nam ponekad donosi i ozljede. Saznajte koje su najčešće ozljede, kako ih prepoznati, spriječiti i liječiti? Važnost zagrijavanja, istezanja, masaže.

Cjelovita video snimka predavanja

Materijali:

Prehrana sportaša

Na što trebaju obratiti pozornost sportaši u svojoj prehrani? Što je dehidracija i kako je spriječiti? Ugljikohidrati, proteini, vitamini i minerali – kada, kako i koliko ih konzumirati?

Cjelovita video snimka predavanja

Preporuka za čitanje

Materijali:

Žene i trčanje

Postoje li razlozi koji bi priječili ženama bavljenje trčanjem? Ili naprotiv, imaju li žene bolje predispozicije od muškaraca za bavljenje trčanjem?

Cjelovita video snimka predavanja

Materijali:

 

Sve dostupne materijale smijete koristiti ISKLJUČIVO ZA OSOBNE, NEKOMERCIJALNE POTREBE, te ih nije dozvoljeno reproducirati i javno prikazivati.

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice