Sada čitate
TEĆI ISTI PITI u virtualnom izdanju

TEĆI ISTI PITI u virtualnom izdanju

Tijekom posljednje četiri godine ISTRun je na području južne Istre organizirao niz utrka pod zajedničkim nazivnikom TEĆI ISTI PITI (RUN EAT DRINK). Ohrabreni dobrim odazivom, ušli su i u jubilarnu 5. sezonu, ali u potpuno drugačijem obliku naravno prilagođenom trenutnoj situaciji!

- Oglas -

Partneri s kojima nastavljamo suradnju su „Stancija Buršić“ (pršut), „MELOTO“ (ekstra djevičansko maslinovo ulje) i „MEDEA VINA“ (svi iz Vodnjana), zatim „VESNA SIREVI“ iz Loborike, domaći istarski pivari „KAMPANJOLA“ iz Svetvinčenta i „BURA BREW“ iz Poreča te „BAKALAR ALDEN“ iz Baderne.

 

Što je isto, a što drugačije od prave utrke?

Trčanje nije virtualno, ali je samostalno/pojedinačno. Pršut, sir, bakalar, pivo i vino nisu virtualni. Virtualno je navijanje, čestitanje, grljenje, podjela iskustava i fešta u cilju.

Kako sudjelovati?

Pravila su jednostavna – može se trčati šest utrka; RUN 4 TERAN, OLIVE OIL RUN, BEERun, BAKALARun, ŠPALETA RUN i CHEESE RUN. Odaberite dionicu 2,5 ili 5 kilometara. Ako ne možete istrčati, kombinirajte hodanje i trčanje, ako vam je i to preteško, samo hodajte, ali istrčite minimalnih 2,5 kilometara – vrijeme nije važno! Gornje (kilometarske) granice nema, a maratonke i maratonci mogu odjednom istrčati svih 6 ponuđenih utrka

Tko istrči svih 6 utrka u duljini od 5 km na poklon dobiva majicu ISTRun is always on the RUN!

Prijava

Najkasniji rok za prijavu i uplatu startnine je nedjelja 24. svibnja 2020. u 12 sati. Broj prijava je neograničen, ali je dostava proizvoda trenutno limitirana na 5 županija: Istra, Kvarner, Gorski Kotar, Karlovac te Zagrebačku županiju i Grad Zagreb. Dostava izvornih istarskih specijaliteta biti će organizirana u 2 etape sukladno terminima trčanja.

Startnina za dionicu 2,5 km je 25 kuna, a za dionicu 5 km je 50 kuna dok startni broj stiže na mail adresu.

Preporuka za čitanjePrilikom prijave odaberite jedan od sljedećih paketa:

2,5 km
> 10 dag pršuta,
> 20 dag sira,
> 2 boce bire,
> 2 kutije bakalara,

5 km
> 20 dag pršuta,
> 2×20 dag sira,
> 4 boce bire,
> 4 kutije bakalara,
> bočica extra djevičanskog maslinovog ulja,
> buteljka terana

PRIJAVE NA LIGU: www.facebook.com/teciistipiti

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice