Sada čitate
Nedjeljni ZAGREB21 uz raniji start i novog partnera

Nedjeljni ZAGREB21 uz raniji start i novog partnera

Kao veliki prijatelj hrvatskog sporta i hrvatskih sportaša, HEP je prepoznao i popularni Zagrebački proljetni polumaraton. Tako je ovogodišnji ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 u svoj tim dobio još jednog velikog partnera i sve je spremno za start utrke 23. kolovoza 2020. u 8:00 sati ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

- Oglas -

Iz svima poznatih razloga, ZAGREB21 s originalnog proljetnog termina, „preselio“ je u ljetni, no bez obzira na promjenu možemo očekivati odličnu i brzu utrku. Organizator je dodatno prilagodio stazu kako bi se izbjegnulo takozvano “usko grlo” u drugom krugu, a start je zbog ljetnih vrućina pomaknut na sat vremena ranije – 8:00h. Da će na startu biti veliki broj sjajnih trkača polumaratonaca, jamči nam 9. Prvenstvo Balkana i Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, koje su sastavni dio utrke i svakako očekujemo odlične rezultate i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Prošlogodišnji start utrke, koji će ove godine biti nešto drugačiji i prema aktualnim epidemiološkim mjerama.

Staza prolazi ulicom grada Vukovara, Savskom, Prisavljem, Bundek, Velesajam, a rijeka Sava prelazi se čak 4 puta. Sve se kao i prošlih godina odvija ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice koja je start i cilj.

 

Više informacija na www.zagreb21.run

 

Uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, koje uključuju produženi start i odvojene startne segmente te ograničen broj trkača, trkači uz polumaraton imaju priliku nastupiti i na 5km ili otrčati četveročlanu štafetu na trasi polumaratona. Osim klasičnog Prvenstva Balkana i Prvenstva Hrvatske, polumaraton je i PH za pripadnike MUP-a, a u sklopu utrke na 5km održava se i 2. vatrogasna utrka – s  vatrogascima iz cijele Hrvatske!

U 2020. godini uz naše trkače biti će i HEP kao veliki prijatelj sporta, koji već dugi niz godina podržava hrvatski sport te daje snažnu podršku najvećim promotorima Hrvatske u svijetu. HEP ulaganjem u sport vraća društvu povjerenje koje mu ono pruža.

Zajedno smo i na Zagreb21!  HEP – više od struje!

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice