Sada čitate
Jesenski upisi u najveću školu trčanja

Jesenski upisi u najveću školu trčanja

U iznimno osjetljivom okruženju i situaciji, ekipa Trčaone potrudila se nastaviti dalje trenirati uz maksimalan oprez i bezrezervnu podršku članova koji su željeli nastaviti ono što su započeli početkom godine. To je cijelom timu dalo dodatan vjetar u leđa i potvrdu kako odustajanje nikada nije ni bila opcija.

- Oglas -

Trčaona, najveća škola trčanja u Hrvatskoj, novu generaciju početnika škole trčanja i nordijskog hodanja unazad 10. godina upisuje u ožujku te ih vodi kroz treninge sve do studenog kada se pridružuju klubu. Kako bi priliku da uđu u svijet trčanja otvorili i onima koji se na to nisu odlučili početkom godine, odlučili su ovaj put malo promijeniti tu standardnu proceduru i otvoriti svoja vrata novim članovima.

Početničke grupe namijenjene su potpunim početnicima ili onima koji godinama nisu trenirali.

Od ponedjeljka 7. rujna starta nova početnička grupa Trčaone škole trčanja i nordijskog hodanja u Zagrebu. Ova grupa namijenjena je potpunim početnicima, osobama koje nemaju nikakvog iskustva ili su trenirali prije ali više nisu u formi te se žele vratiti redovitom treniranju.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno na lokacijama savski nasip (Boćarski dom) i park Maksimir.

Uz početničke grupe, 7.9. počinje i Povratnička klupska grupa namijenjena osobama koje već imaju trkačkog iskustva ali nisu duži period trenirale.

Preporuka za čitanje

Prijave su otvorene na bit.ly/jesen2020, a više detalja potražite na www.trcaona.hr

“Stvarno su nas jako iznenadili upiti za početničku školu od onih koji nisu krenuli u ožujku ili su odustali odmah na samom početku zbog pandemije. Iz tog razloga odlučili smo se za prve jesenske upise u školu trčanja i nordijskog hodanja u povijesti Trčaone. Pratit ćemo i dalje sve propisane epidemiološke mjere i paziti na sigurnost i zdravlje članova i trenera, a aktivnošću na otvorenom tri puta tjedno svi zajedno radimo na zdravijem životu koji nam je sada, više nego ikada do sad, prijeko potreban.” – rekao je Nedeljko Vareškić, osnivač i voditelj Trčaone

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice