Sada čitate
Vučko trail: još 5 dana popusta na startnine

Vučko trail: još 5 dana popusta na startnine

Jubilarno peto izdanje jedne od najljepših planinskih utrka u BiH održat će se 20. lipnja. Startnine s popustom od 40% možete uhvatiti do 2. ožujka.

- Oglas -

Peto izdanje Vučko traila u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održat će se u subotu 20. lipnja 2020. na Bjelašnici i Visočici. Prijave su otvorene već u listopadu i trajat će do 6. lipnja, no preostalo vam je samo 5 dana da svoje startnine nabavite po znatno nižoj cijeni.

Vučko Trail najbrojnija je trail utrka u Bosni i Hercegovini koja je prošle godine okupila blizu 600 natjecatelja iz 21 zemlje svijeta te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja kroz netaknute planinske predjele Bjelašnice i Visočice. 

Ono što ovu utrku čini posebnom jest činjenica da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina. To je čini atraktivnom kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I ove godine, utrka će se odvijati na stazama dužine 13, 37 i 63 kilometra, pa će svi zainteresirani moći odabrati pravu dužinu za sebe.

Crvena staza najzahtjevnija je od tri ponuđene, ali nudi i najljepše krajolike. Plava staza pogodna je za one koji se žele okušati u umjerenoj kilometraži dok je Zelena staza idealna za sve: nudi relaksiranu utrku bez pre velikog uspona. 

Ako vam dosad navedeno mami osmijeh na lice, iskoristite priliku za uplatu startnog paketa po nižoj cijeni i registrirajte se. 

 

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice