Sada čitate
Upiši tečaj orijentacije

Upiši tečaj orijentacije

Orijentacijski klub Vihor iz Zagreba vas poziva na tečaj orijentacijskog trčanja. Tečaj počinje 16. 3. 2023. (četvrtak) u 19 h u prostorijama kluba – Ribnjak 2, Zagreb (u dvorištu, ulaz u podrumske prostorije iz veže).

- Oglas -

Ovaj tečaj obuhvaća predavanja, koja će biti održavana svakoga četvrtka u 19 sati te orijentacijske treninge koji će se održavati vikendom, u prirodi, na kojima će polaznici savladati praktične aspekte ovoga sporta.

Planirano trajanje tečaja je do sredine svibnja, kada su polaznici tečaja već u punom zamahu u ovogodišnjoj natjecateljskoj sezoni!

Za sve zainteresirane pripremili smo i atraktivan uvodni video, za kratko upoznavanje s orijentacijskim sportom.

Outdoor sportovi su u snažnom usponu. Orijentacijsko će trčanje vas i cijelu vašu obitelj odvesti u prirodu na mjesta koja su samo rijetki pojedinci vidjeli. Imajte osjećaj da ste slobodni, zaboravite na sivilo svakodnevnice, osjetite miris prirode! Vratite se kući kao drugi čovjek, odmorena uma a s mnogo koraka u nogama.

Tečaj je namjenjen svim dobnim uzrastima, od djece školske dobi, odraslih željnih rekreacje, pa sve do onih željnih sportskog natjecanja, neovisno o fizičkoj kondiciji i predznanju. U Hrvatskoj postoji dvadesetak kategorija natjecatelja podijeljenih po različitoj dobi, spolu, fizičkoj spremi i znanju orijentacije.

Pridružite nam se s povjerenjem, naučite čitati kartu, provedite slobodno vrijeme kvalitetno u sjajnom društvu orijentacista, ili u krugu svoje obitelji koja se cijela istovremeno može baviti ovim sportom!

Dodatne informacije o tečaju možete pronaći na http://vihor.hr/o-skoli.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice