Sada čitate
Jesi za orijentacijsko trčanje?

Jesi za orijentacijsko trčanje?

Orijentacijski klub Vihor iz Zagreba poziva sve zainteresirane na tečaj orijentacijskog trčanja. Uvodno predavanje tečaja održat će se 12. 3. 2020., s početkom u 18:00 sati, u prostorijama kluba na adresi Ribnjak 2, Zagreb.

- Oglas -

Orijentacijsko trčanje je sport u kojem se natjecatelj kreće po nepoznatom terenu te samo koristeći zemljovid (koji priređuje organizator natjecanja) i kompas obilazi unaprijed određene kontrolne točke, ucrtane na zemljovidu, u što kraćem vremenu te u zadanom redoslijedu.

Radi se o sportu koji je idealan za mnoge: za one koji se već bave trčanjem, ali uglavnom to čine po ravnom ili po asfaltu te žele iskoračiti u prirodu; za one koji su već ionako odavno zaljubljeni u prirodu, ili pak za one koji prirodu nikada nisu stvarno doživjeli, za obitelji koje žele pronaći sport kojim bi se mogli zajednički baviti, za one koji uz fizički napor ipak žele malo i razmišljati…

Bitno je napomenuti da klub na tečaj orijentacijskog trčanja poziva sve koji bi mogli biti zainteresirani, neovisno o njihovoj dosadašnjoj fizičkoj spremi ili dobi (djeca do 14 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe koja je također prijavljena na tečaj). Tečaj se sastoji od niza predavanja četvrtkom tijekom ožujka i travnja, te vođenih vježbi i prilagođenih treninga vikendima u okolici Zagreba. Uz to, sudionici tečaja dobit će priliku sudjelovati na službenim natjecanjima, zajedno s iskusnijim članovima kluba.

Cijena tečaja je 250 kuna po osobi, a moguće je ostvariti i obiteljski popust. Dodatne informacije o tečaju možete pronaći na http://vihor.hr/tecaj-orijentacije/, a prijaviti se možete na https://forms.gle/5zJfVdt7Nd1s3Wd36.

PS: Na uvodno predavanje u utorak, 12. 3. 2020. u 18 preporučamo doći odjeveni i obuveni prikladno za kraći boravak u prirodi/parku!

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice