Sada čitate
Salomon SENSE PRO MAX

Salomon SENSE PRO MAX

Neka svi tereni postanu vaše igralište!

Budite spontani, iskoračite iz svakodnevne rutine, skrenite s utabanih staza – otkrivajte nova igrališta, nove podloge, nove staze – udahnite punim plućima i osjetite slobodu koju nudi miris šume. Priđite korak bliže prirodi uz obuću Salomon!

- Oglas -

#TimeToPlay

Salomon predstavlja novu liniju obuće SENSE, s kojom ćete ubrzati vaše svakidašnje trkačke avanture. Konačno možete imati jedne trkačke tenisice, koje su primjerene za trčanje po tvrdim, ali  i mekim i neravnim terenima. S trkačkim tenisicama Sense s veseljem ćete mijenjati podlogu pod nogama, a trening će postati igra i užitak! S linijom SALOMON SENSE, vaše će trkačko iskustvo biti još  savršenije, a izbor trkačke podloge izazov u kojem ćete uživati iz koraka u korak!

Skrenite s utabanih staza uz svestrane Salomon SENSE PRO MAX

Savršena ravnoteža između zaštite i iznimne amortizacije oduševit će vas na svim terenima i stazama. Mekani doskoci i lagani prijelazi s petnog na prstni dio, uz nove SALOMON SENSE PRO MAX pratit će vas na svakom koraku. Za to je zaslužan potplat od smjese materijala ENERGY CELL+, koji garantira visoku odzivnost i povratak energije, kao i smjesa OPAL, koja je ekstremno lagana i izdržljiva i pri najekstremnijim temperaturama. Kombinirano djelovanje obaju materijala nazivamo VIBE TEHNOLOGIJA, koja učinkovito ublažava vibracije i smanjuje umor na dugačkim trkama.

Salomon SENSE PRO 2

Zahtjevniji trkači iz linije SENSE izabrat će model SENSE PRO 2. Nove trkačke tenisice SENSE PRO 2 nude savršenu ravnotežu između potpore i prirodnog gibanja stopala. Koncept preuzet iz Salomonove natjecateljske linije S-LAB, potpuno je prilagođen svakodnevnom trčanju i idealan je za trkače koji žele spojiti slobodu pokreta i izazove na koje će naići na raznolikim trkačkim stazama.

Linija SENSE oduševit će vas svojom niskom težinom, amortizacijom i vrhunskim prianjanjem, bez obzira na vrstu podloge!

Salomon odjeća

Vaše trkačke izazove neka upotpuni izbor prave odjeće – nadogradite svoje avanture odjećom Salomon koja neće ometati vaše kretanje, a vrijeme više neće biti izgovor da ostanete doma.

  • Neometano kretanje: Da bi vaše kretanje bilo slobodno, brine konstrukcija MOTION FIT. Odjeća je oblikovana tako da prati vaše kretanje u predjelu kapuljače, ramenskog obruča i lakata.
  • Svestranost: Linija trkačke odjeće Salomon udružuje udobnost i svestranost, bez obzira na vrstu vaše aktivnosti.
  • Prozračnost i niska težina: Niska težina i prozračnost nude dodatnu udobnost dok trčite ili kod bilo koje aktivnosti.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=05sUhlxFBk0

SALOMON LIGHT TRAIL – Neka trčanje postane igra!

Više na www.salomon.com

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice