Sada čitate
Otvorene prijave za prvo izdanje Medvednica trail utrke

Otvorene prijave za prvo izdanje Medvednica trail utrke

Nakon uspješno održanog virtualnog izdanja Medvednica traila u 2020. te istrčanih nekoliko trening utrka Medvednica trail lige kako bi se zagrijali za veliku utrku vrijeme je za „pravu stvar“ – trail izazov na Medvednici!

- Oglas -

Datum utrke koji zapisujete u svoje trkačke kalendare je nedjelja 6.6.2021., lokacija starta je livada Hunjka u Parku prirode Medvednica, a evo što se nudi od prekrasnih šumskih staza:

Gorščica (14,7 km / 510 m+)idealna za trail početnike

Plazur* (31 km / 1.420 m+) staza za iskusnije trailere

Kameni svati* (59 km / 2.520 m+)za ultratrailere i one najhrabrije

Timska utrka (31 km / 3 člana)odličan teambuilding, ograničen broj timova (50)

*Staze Plazur i Kameni svati donose ITRA/UTMB bodove.

Broj prijava ograničen je na 400 sudionika, a uz pravi trail startni paket (soft flask & medalja) trkačice i trkače očekuje okrepa na stazi, obrok u cilju i budno oko ekipe iz HGSS-a. Organizator će za timove koji nemaju osiguran vlastiti prijevoz do lokacija izmjena organizirati prijevoz drugog i trećeg člana tima.

PRIJAVI SE 

 

Što u slučaju otkazivanja utrke?

Iznimno važna informacija, posebno u vrijeme sve veće neizvjesnosti održavanja utrka zbog pandemije i epidemioloških zabrana, je da u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije ili bilo koje druge više sile koja može spriječiti da održimo utrku, novac uplaćen za kotizacije garantirano se vraća!

Sve što trebate i želite znati prije nego odlučite biti dio ove trail priče, nalazi se na www.medvednicatrail.run/izdanje-2021/pravila-natjecanja-2021/ .

 

Budite dio velikog trail izazova koji nudi uzbrdice i nizbrdice, blato i krš, singletrack i makadam, planinarske i šumske staze, ali i manje poznate puteve te gotovo sve najvažnije lokalitete poput najvišeg vrha Sljemena (1035 m), vodopada Ferendola, spilje Podcintarnice, Kamenih svata, Crvenog spusta, 500 Horvatovih stuba te nekoliko vidikovaca na kojima ćete barem malo zastati i uživati u pogledu.

Neka vas Park prirode Medvednica iznenadi svojom ljepotom i manje poznatim stazama.

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice