Sada čitate
Marjan trail – virtualni početak Dalmatinske trail lige 2021

Marjan trail – virtualni početak Dalmatinske trail lige 2021

Uskoro starta Dalmatinska trail liga koja će ove godine imati čak 12 utrka. Prvo će se kolo, zbog trenutne epidemiološke situacije, održati virtualno, ali će biti jako zanimljivo. U nastavku u cijelosti prenosimo riječ organizatora lige:

- Oglas -

Dragi trkači i trkačice, pred vama je ovogodišnji kalendar Dalmatinske Trail Lige:

27.02. Marjan Trail (Split) – virtualna utrka
13.03. ImberTrek (Omiš)
27.03. Promina Trail (Drniš)
10.04. Jesenice Treking (Jesenice)
01.05. Mosor Grebbening (Gata)
05.06. Tisno Trail (Tisno – otok Murter)
26.06. Sinj Trail (Sinj)
10.07. Lastovo Trail (Lastovo – otok Lastovo)
28.08. Čvrsnica Ultra Trail (BIH – Blidinje)
11.09. Vela Strka (Vela Luka – otok Korčula)
02.10. Kozjak Trail (Kaštel Sućurac)
04.12. Vis Trail (Komiža – otok Vis)

Kao što vidite ove godine imat ćemo 12 utrka, a bogatiji smo za “Vis Trail” koje će ujedno biti i posljednje kolo na otoku Visu u Komiži. Nažalost, zbog trenutnih mjera na snazi, prisiljeni smo 1. kolo lige “Marjan trail” preseliti u virtualni svijet trčanja, ali se nadamo da se već od Imbertreka družimo uživo.

Što se tiče samog Marjan Traila, prijave su otvorene na ovom linku, a vjerujemo da će u ovom formatu biti vrlo uzbudljiv i zanimljiv. Od vas će tražiti brzinu, izdržljivost, snalažljivost i dozu avanturističkog duha. Utrka će se održavati u trajanju od 3 tjedna, od 19.02. do 12.03. s tim da svatko unutar ta tri tjedna može startati kad god želi. Staza nije zadana točno određenom rutom već određenim kontrolnim točkama koje morate obići točno određenim redoslijedom. Kraća varijanta, “Gibajmo se” ima 7 kontrolnih točaka i najkraća ruta za povezati te točke zadanim redoslijedom je oko 10 km i s oko 300 m akumulirane visine, dok duža varijanta, “Jače manijače”, ima 15 kontrolnih točaka,. Najkraća ruta za proći sve zadanim redoslijedom je oko 21 km s oko 700 m akumulirane visine.

VRLO VAŽNO: točke se moraju obići točno redoslijedom kako su na popisu, od manjeg broja prema većem.

Više tehničkih informacija o utrci (prijave, koncept utrke, karta staze, slanje GPS zapisa i slično..) saznajte na službenoj web stranici organizatora TTK Strke.

Nadamo se da ćete se usprkos virtualnoj utrci odazvati u što većem broju, te da će Marjan u ovim narednim tjednima biti dobro posjećen. 😉

Vaš DTL tim

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice