Sada čitate
Manje od mjesec dana do prvog Plava Laguna 5150 triatlona

Manje od mjesec dana do prvog Plava Laguna 5150 triatlona

Poreč će 5. svibnja ugostiti najveći olimpijski triatlon u Hrvatskoj – Plava Laguna triatlon 5150, koji će se održati u Zelena Resortu.  Zelena Resort poznat je po jednoj od najboljih infrastruktura za sportska događanja u Hrvatskoj i inspirativnom mediteranskom krajoliku, u kojem će natjecatelji moći uživati dok trče i bicikliraju.

- Oglas -

Za mnoge sportaše, ideja o natjecanju na utrci IRONMAN® ili IRONMAN 70.3® može biti iznimno zastrašujuća, ali 5150 format dostupan je sportašima svih sposobnosti stoga i izrazito atraktivna disciplina.

Plivanje je prvi dio trase triatlona

Koncept olimpijskog triatlona obuhvaća 1500 metara plivačke trase koja počinje na plaži ispred hotela Molindrio Plava Laguna, zatim 40 kilometara bicikliranja do vodenog parka Aquacolours te trčanja uz 10 km dugu trasu koja vodi uz morsku šetnicu do središta grada sa zapanjujućim pogledom i potporom publike koja će ih inspirirati sve do cilja.

Nakon plivanja slijedi 40 kilometara bicikliranja do vodenog parka Aquacolours

Sudjelovati možete pojedinačno ili kao dio štafete, a osim što privlači specifičan profil natjecatelja koji treniraju triatlonsku disciplinu, općenito ravna podloga pružit će iskusnim sportašima priliku da ostvare osobne rekorde. Štafeta je idealna opcija da se u ovom natjecanju okušaju i noviji sportaši koji žele bio dio skupine i napraviti svoje prve korake u triatlonu.

Još uvijek stignete biti dio svjetski poznate priče jer prijave su otvorene. Poziv vrijedi i za navijače jer potpora uz trasu dodatna je energija natjecateljima.

Preporuka za čitanje

Više informacija o događaju potražite na ironman.com te na plavalaguna.com.

 

Na vrh stranice