Sada čitate
Pokažimo kako “To nisu samo ženske stvari”

Pokažimo kako “To nisu samo ženske stvari”

U subotu 25. svibnja 2019. od 10 do 14 sati na Bundeku ,udruga SVE za NJU po drugi put organizira javnozdravstvenu akciju „To nisu samo ženske stvari“. Cilj akcije je podizanje svijesti o važnosti prevencije ginekoloških karcinoma i pružanja sveobuhvatne podrške oboljelim ženama.

- Oglas -

“Želimo stvoriti zajedništvo bolesnica, stručnjaka, sportaša i svih građana koji žele doći i dati podršku. Osobito pozivamo muškarce da nam se pridruže kako bismo naglasili važnost muškaraca kao podrške oboljelim ženama i pokazali da bolest žene nije samo ženska stvar.” – naglasili su iz Udruge

Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su humanitarne utrke u 2 kategorije: utrka 800 m koja počinje u 11:30 sati i utrka 4 km s početkom u 12:00 sati.

Prijave za sudjelovanje otvorene su na svezanju.hr/utrka/do 15.05.2019, a startnina iznosi 70,00 kn. Podizanje startnih paketa bit će na Centralnoj livadi na štandu SVE za NJU na dan utrke od 10 do 11:30 sati. Sav prihod namijenjen je radu Centra za psihološku pomoć SVE za NJU.

Ako ne možete sudjelovati na utrci, a želite dati podršku, prigodnu majicu možete naručiti na mail adresi: utrka@svezanju.hr

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice