Sada čitate
Kako do uspjeha? Know-How razmjena na temu sporta

Kako do uspjeha? Know-How razmjena na temu sporta

U petak, 10. svibnja od 16 do 20 sati održat će se interdisciplinarni Stručni skup Know-How razmjena na temu sporta u organizaciji udruge Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma (HACPN) na lokaciji HUB385, Petračićeva ulica 6/I, Zagreb.

- Oglas -

Temi sporta pristupa se iz perspektiva kineziologije, farmacije, nutricionizma i psihologije i kroz četiri stručna predavanja sudionici imaju priliku upoznati se s različitim aspektima potrebnima za uspjeh u sportu. U temu će uvesti doc.dr.sc. Vlatko Vučetić s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, izlaganjem o mjerenju i procjeni kinatropometrijskih mjera tijela u svrhu individualizacije plana i programa vježbanja te optimalizacije prehrambenih navika.

Svoje bogato iskustvo savjetovanja i edukacije vrhunskih sportaša u svrhu osiguravanja dobrog zdravlja i uspjeha na sportskim natjecanjima prenijet će mr.ph. Mimi Vurdelja, voditeljica zdravstvene skrbi o sportašima u Hrvatskom olimpijskom odboru. Više o individualiziranim nutricionističkim rješenja u radu s vrhunskim sportašima govorit će nutricionist Branimir Dolibašić, voditelj Nutrilife centar. I za kraj, psihologinja Ana Kotzmuth iz  Mentalnog treninga pojasnit će zašto nutritivna i kondicijska priprema sportaša nisu garancija za uspjeh, te približiti ulogu mentalnih trenera u pripremi sportaša.

Know-How razmjena je novopokrenut projekt Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma, udruge koja okuplja stručnjake iz područja nutricionizma i komplementarnih djelatnosti. Cilj projekta je razmjena znanja i praktičnih vještina među srodnim strukama kroz niz interaktivnih radionica u svrhu poboljšanja kvalitete rada. Skup je namijenjen stručnjacima iz područja nutricionizma, kineziologije, psihologije, medicine te farmacije, kao i svim drugim stručnjacima koji rade s populacijom rekreativnih ili profesionalnih sportaša.

Prijave su otvorene na bit.ly/KnowHowSport i broj prijava je ograničen.

Portal trcanje.hr medijski je pokrovitelj Skupa Know-How razmjena.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice