Sada čitate
Iron Girl i IronKids – nove utrke u organizaciji Plave Lagune

Iron Girl i IronKids – nove utrke u organizaciji Plave Lagune

Nakon prvog i najvećeg triatlona u Hrvatskoj – Plava Laguna 5150 Poreč Croatia održanog u svibnju, Plava Laguna kao vlasnik Ironman licence, 6. kolovoza donosi još dvije zanimljive utrke– Iron Girl i IronKids 

- Oglas -

Na Iron Girl sportašice i rekreativne trkačice moći će se okušati u trčanju, a cijeli se događaj po prvi put odvija u laguni Zelena Resorta. Iron Girl Poreč namijenjen je isključivo ženama i djevojkama iznad 16 god, a utrka starta u Ski Liftu Zelena Resorta u devet sati. Registracija se obavlja na licu mjesta, u hotelu Molindrio Plava Laguna, ujutro prije samog događaja ili dan ranije (5.8.) od 18 do 20 sati. Dužina staze iznosi 3.6 km, a trasa obilazi cijeli zaljev.

Natjecateljice po završetku utrke dobivaju medalju i majicu, a sve hrabre žene koje se žele okušati na ovoj utrci mogu se prijaviti na službenoj stranici eventa. Kotizacija iznosi 10 eura.

Staza Iron Girl utrke

Na IronKids utrku koja se održava isti dan kad i Iron Girl u Zelena Resortu, a prijaviti se možete putem stranice Ironman.com.

Hrvatsko izdanje utrke IronKids Poreč pruža djeci od 6 do 15 godina priliku da se okušaju u dječjoj trkačkoj utrci. Ona starta 6. kolovoza iz Ski Lifta u Zelena Resortu, ali u večernjim satima kad se mame, tete, bake i sestre odmore od svoje Iron Girlr utrke. Utrke će se odvijati u pet dobnih skupina od 18 do 20 sati.

Staza utrke IronKids

Dobne skupine i udaljenosti/discipline po dobnim skupinama:

Preporuka za čitanje

  • 6 – 7 godina – 400 m
  • 8 – 9 godina – 800 m
  • 10 – 11 godina – 1.200 m
  • 12 – 13 godina – 1.600 m
  • 14 – 15 godina – 2.000 m

U hotelu Molindrio Plava Laguna biti će moguća registracija na sam dan utrke od 7 do 8 sati ujutro i od 15 do 17 sati popodne, no registraciju je moguće napraviti i dan ranije od 18 do 20 sati. Svaki mali natjecatelj i natjecateljica za hrabru borbu dobit će svoju medalju i majicu manifestacije. Kotizacija za utrku iznosi 10 eura.

Obje utrke limitirane su na 500 sudionika, stoga Plava Laguna poziva sve na brzu reakciju po pitanju prijava.  Pratite službeni FB profil Plava Laguna 5150 Poreč Croatia, za sve dodatne informacije.

Započnite planirati svoju trkačku 2020. već sada jer prijave na 2. triatlon Plava Laguna 5150 Poreč Croatia, koji će se održati 10. svibnja iduće godine, već su otvorene na eu.ironman.com.

Na vrh stranice