Sada čitate
GRAWE noćni maraton

GRAWE noćni maraton

Četvrti po redu GRAWE noćni maraton održava se u subotu 26. kolovoza, na sada već poznatoj lokaciji jezera Bundek u Zagrebu.

- Oglas -

Ove godine pod sloganom „Uhvati mjesec“ rekordan broj od 2.000 trkača trčat će se nekoliko duljina od desetinke (4 km) pa sve do maratona (42 km) od zagrebačkog Bundeka preko savskog nasipa.

RASPORED DOGAĐANJA

  • 18 – 18:20h – Donacija Udruzi Veliko srce malom srcu (Glavna pozornica)
  • 18:30h – Start Desetinke (4 km)
  • 19:40h – Start utrka 1/2 maraton, 3/4 maraton i maraton
  • 20h – Start utrke 1/4 maraton (10km)
Medalja ovogodišnjeg GRAWE noćnog maratona.

Iza ove utrke stoji projekt PoKRENI – pokloni svoje kilometre u koji se uključilo mnoštvo trkača diljem Hrvatske koji su zajedno prikupili 244.500 kilometara za Udrugu Veliko srce malom srcu za djecu s urođenim srčanim greškama i drugim srčanim problemima. Startni paketi su razgrabljeni i prijave zatvorene, no bez obzira na startni broj trkači mogu sudjelovati u virtualnoj utrci preko Endomondo aplikacije. Atmosferu će u subotu na Bundeku dodatno začiniti i ekipa Zagreb Runners-a koja će bodriti sve trkače.

Preporuka za čitanje

GRAWE noćni maraton organiziraju osiguravajuće društvo GRAWE d.d. i Atletski klub Sljeme pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva zdravstva i Središnjeg državnog ureda za šport.

Više na www.pokreni.hr.

Na vrh stranice