Sada čitate
Akademski zec trči po Kastvu

Akademski zec trči po Kastvu

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, četvrtu godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u nedjelju, 28. svibnja s početkom u 10:00 sati.

- Oglas -

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.

Ove godine utrka Akademski zec održat će se po četvrti put na dvije staze  – PUŽ (7km) i ZEC (12-15km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.

Prijave su otvorene do 21. svibnja 2017., a kotizacija uključuje startni paket te za studente iznosi 30kn, nastavnike 40kn i sve ostale 50kn. Djeca do 12 godina oslobođena su plaćanja startnine.

Preporuka za čitanje

Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno te su dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Na vrh stranice