8. izdanje zagrebačke noćne utrke – rasprodano!

Bez premca najomiljenija zagrebačka utrka Zagrebački noćni cener, koja će 3. studenog okupiti 3000 trkača, rasprodala je startne brojeve za samo 3 sata i 30 minuta te potvrdila status utrke koju se ne smije propustiti.

- Oglas -

Sada već tradicionalna utrka na deset kilometara, koju ovaj grad živi i diše, trkačima se prezentirala u novom modernom ruhu te započela zanimljivu priču o spoju starog i novog Zagreba. Od arhitekture, parkova, dućana pa sve do načina na koji govorimo.

Veličanstvena atmosfera i navijači sastavni su dio ove utrke.

Upravo jedna ovakva urbana utrka spona je između modernog i tradicionalnog, urbanog i klasičnog što daje Zagrebu i Zagrebačkom noćnom ceneru ono nešto što svi volimo i ne nalazimo na niti jednom drugom mjestu.

Stoga dok trčite središtem grada iza modernog Nissan električnog automobila i ulazite u cilj po svoju sjajnu novu medalju, duboko udahnite i doživite mjesto na kojem trčite jer ispred vas dočekat će vas zgrada stara 150 godina, prije toga pozdravili ste kip Nikole Tesle dok ste iza leđa ostavili modernu Muzička akademija i djevojku s transparentom „Dotakni za supermoći“. Atmosferu Cenera, uz 3000 trkača i još više navijača, doživite u nedjelju, 3. studenog od 19h sa startom na Zrinjevcu.

U stratnom paketu dolaze majica i trkačka marama s novim logo Zagrebačko noćnog cenera.

Ukoliko niste ugrabili svoj startni broj u prvom krugu, postoje i drugi načini kako da ipak trčite 3.11. Potencijalni drugi krug prijava, nagradni natječaji sponzora, treninzi priprema za Cener, a i sam portal trcanje.hr priprema iznenađenje. Više o svemu pogledajte na web stranici www.cener.hr te društvenim mrežama facebook.com/ZGcener/ i instagram.com/zgcener/.

Društvo športske rekreacije Aktivan život, u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba, već osmu godinu za redom organizira Zagrebački noćni ceneru povodom obilježavanja “Mjeseca borbe protiv ovisnosti”. Svaki centimetar dobro poznate staze ispunjen je vatrenim navijačima, a pozitivna energija koja se tamo osjeti i ove će godine privući tisuće iz Hrvatske ali i susjednih zemalja.

Imaš Cenera? Onaj sjajan osjećaj kad uloviš startninu za ZG cener.

Cener podržavaju Nissan, Kala, Samsung, Farmacia, Franck, Cedevita, Ledlenser, Acer ii Mandarinet.

Preporuka za čitanje

Medijski pokrovitelji su Jutarnji list, Trčanje.hr, Outdoor Akzent, Magazin Trčanje

Pokrovitelji utrke je Grad Zagreb

Partneri u organizaciji Zagreb Runners

Na vrh stranice