3. Plava Laguna Polumaraton

Treću godinu zaredom Plava Laguna Polumaraton oduševiti će sve ljubitelje trčanja! Od 24.-25.03.2018., grad Poreč i Plava Laguna biti će domaćini sada već tradicionalne manifestacije. Ova međunarodna sportska manifestacija namijenjena je svim trkačkim entuzijastima, a Zelena Resort ove će godine okupiti oko njih 1500.

- Oglas -

Ove godine očekuje se 1500 sudionika.

Osim klasičnog polumaratona velika novost ove godine su štafeta i 10k run. Prijaviti se mogu svi s najmanje 16 godina starosti, a kotizacije se mogu kupiti na internetskim stranicama Plave Lagune. Early booking kotizacija kreće se već od 20 eura za Polumaraton i 10k run te 30 eura za štafetu. Novost ove godine je i program namijenjen obiteljima, 3,5 km dug Family run, te  dječja utrka (Kids run) koja je za naše najmlađe besplatna.

Ovakva sportska događanja odličan su motiv dolazaka turista u predsezoni, a ujedno i odlična promocija grada Poreča kao grada sporta. Sportski turizam danas je sve atraktivniji turistički proizvod koji je opsegom sve značajniji i brzorastući. U budućnosti se očekuje nastavak ubrzanog rasta tog vida turizma, s obzirom da je trend podržan sve izraženijim potrebama potrošača za aktivnim i zdravim te okolišno odgovornim odmorom.

Trkači polumaratona uživat će u stazi koja ove godine ide od Hotela Parentium Plava Laguna, preko Plava Resorta do grada Poreča.

Dužina samih utrka iznosi 21 kilometara za polumaraton i 10 km za 10k run, dok je FamilyRun dužine 3,5 kilometara. Nagrade za pobjednike polumaratona su više nego primamljive. Za prvo mjesto ona iznosi 300 eura i dva besplatna noćenja u Poreču za dvije osobe, drugoplasirani će dobiti 200, a trećeplasirani 100 eura.

Svi polumaratonci moći će uživati u novoj stazi koja ove godine ide od Hotela Parentium Plava Laguna, preko Plava Resorta do samog grada Poreča.

Više informacija o utrkama, startovima i kotizacijama možete pronaći na lagunaporec.com.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice