Farmacia Running kit: must have za svakog sportaša! Sadrži najbolje proizvode renomiranih brandova koji će sportašima olakšati put do cilja – optimalne forme, vitalnosti i zdravlja. Dostupno na odabranim Farmacia lokacijama, po 229 kn

Nastojanja oko promocije zdravog i aktivnog života polako dolaze na plodno tlo. Svjedoci smo popularizacije outdoor sportova, posebice trčanja, kako cestovnog, tako i trail varijante po raznim podlogama i nagibima terena.

U svom Sportskom savjetovalištu Farmacia nailazi na brojna pitanja o pravilnoj prehrani za vrijeme treninga, planu treniranja te o prikladnoj suplementaciji i o tome kako si pomoći kod najučestalijih sportskih ozljeda.

Na osnovi iskustva i interesa korisnika osmišljen je i kreiran Farmacia Running kit.

Pakiranje s posebno dizajniranom kutijom atraktivnog izgleda Farmacijinog novog vizuala Sportskog savjetovališta sadrži brojne proizvode u mini i full size formi od kojih posebno ističemo:

  • Pileje Oligobiane, 30 tableta, sa željezom i bakrom kao potpora napornim treninzima i održavanju balansa željeza u organizmu. Posebno je važan preparat za trkačice.
  • Dietpharm Magnezij 400 active, 20 vrećica: Magnezij ne treba posebno naglašavati, nikad ga dosta u sportovima izdržljivosti, a primjena je još bolja uz odličan okus i brzu direkt primjenu.
  • Perskindol sprej, 150 ml: Sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja dvostruko djelujući prvo hlađenjem zatim ugodnim osjećajem topline. Brzo se primjenjuje i ne ostavlja masne tragove na koži. Posebno je dobar prije treninga jer potiče cirkulaciju mišića za nove izazove.
  • Lola Care mini set prve pomoći: Odličan saveznik za saniranje manjih ozljeda u džepnoj varijanti

Tu su još probiotici za regulaciju crijevne flore, matična mliječ uz dodatak L-carnitina, brojni mini proizvodi za njegu, zaštitu od sunca i čišćenje kože te neizostavni rekviziti poput Multipower sportske bočice, vrećice za obuću i atraktivne multifunkcionalne marame design by Farmacia.

Kako bi set sadržavao najvažnije proizvode za svakog trkača, pobrinula se magistra farmacije i voditeljica projekta Farmacia Sportsko savjetovalište Ljerka Jurić Karoli, dok su se uz Running kit za zagrebački polumaraton pripremali Alex Milinković, poznati glas hrvatskog radijskog etera, i trener Ante Burazin koji je zaslužan za dobru kondiciju brojnih poznatih osoba.

Set je napravljen u limitiranoj količini i dostupan na odabranim Farmacia lokacijama, a nakon što ga nabavite i u hipu potrošite cijeli paket, ostaje vam prekrasna kutija u koju poslije možete pohraniti sve svoje medalje osvojene na utrkama. Cijena paketa je 229 kn.

www.farmacia.hr