Vitamin Well – Zdravlje iz bočice

Švedski brand Vitamin Well razvio je formulu pića baziranu na izvorskoj vodi oplemenjenoj vitaminima i mineralima, elektrolitima, aminokiselinama te biljnim i voćnim ekstraktima kao zdravu alternativu sokovima.

- Oglas -

Osmišljen je prvotno kao pomoć organizmu da izdrži pojačane fizičke napore, ali su ga vrlo brzo osim profesionalnih sportaša otkrili i rekreativci te šira javnost kao zdravu alternativu svim slatkim i gaziranim napicima. Idealan je za održavanje hidracije u sportovima izdržljivosti pa ga je svakako preporučljivo koristiti prije, za vrijeme ili nakon aktivnosti.

Važno je napomenuti kako napici Vitamin Well sadrže upola manje kalorija u usporedbi s drugim bezalkoholnim pićima – u 100 ml 4,2 grama voćnog šećera.

Važnost vode u organizmu

Važnost vode za sve procese u tijelu ne treba previše naglašavati – osim što hidratizira kožu, ona pomaže i brojne procese u organizmu, poput otapanja i prenošenja hranjivih tvari, izlučivanja otpadnih supstancija metabolizma iz tijela, transporta kisika… Ima i ulogu hlađenja tijela, što je posebice važno za osobe koje se bave sportom.

Zahvaljujući sastavu Vitamin Well napitak pozitivno djeluje na funkciju mišića, živčani sustav i proizvodnju energije, očuvanju DNK te zaštiti od oksidacije (vitamin C i cink).

Hidratacija, detoks, antioksidativna zaštita

Napici imaju i zanimljive nazive – usklađene s ciljem koji žele postići.  Ugodnog su i laganog okusa što je, osim uz odličan sastav, vrlo bitno kod tjelesnih napora gdje dobar i nenametljiv okus pojačava suradljivost u pijenju adekvatnih količina napitka.

Vitamin Well Defence, s okusom citrusa i cvijeta bazge, sadrži vitamine C, B12 i cink koji pridonosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava. Također sadrži ekstrakte bazge i zelenog čaja.

Vitamin Well Reload, s okusom limuna i limete, izvor je biotina, vitamina B12 i magnezija koji uravnotežuje elektrolite, a ova će kombinacija pridonijeti normalnom metabolizmu te potaknuti stvaranje energije. Također je izvor vitamina D koji se pod utjecajem sunčevih zraka prirodno stvara u koži.

Vitamin Well Antioxidant, s okusom breskve, sadrži antioksidanse vitamin C i E te minerale selen, mangan, bakar i cink koji štite stanice od oksidativnog stresa.

Vitamin Well Hydrate, s okusom rabarbare i jagode, izvor je vitamina C i B12 koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok cink, biotin i niacin održavaju kožu u normalnom stanju.

Vitamin Well Upgrade, izvor magnezija i vitamina D koji doprinose održavanju normalne funkcije mišića. Magnezij i cink doprinose normalnoj sintezi bjelančevina. Izvor je i vitamina B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenost

Vitamin Well Celebrate, sadrži magnezij koji pridonosi smanjenju iscrpljenosti i umora. Magnezij također doprinosi normalnoj funkciji mišića. Cink i folna kiselina pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Celebrate sadrži i niacin koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije. Savršeno prije, za vrijeme ili nakon velikog slavlja.


Vitamin Well vas čeka (i okrepljuje) u cilju utrke Zagrepčanka 512.
Vidimo se 7.12.2019. na 25. katu!

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice