Sada čitate
Trokut Run 2020

Trokut Run 2020

Uredništvo portala

Saznajemo kako se u zagrebačkoj četvrti Trokut nedavno održala zanimljiva neslužbena utrku koja je okupila 40-ak kvartovskih sudionika.

- Oglas -

Skupina entuzijasta je u nedostatku službenih utrka koje su otkazane uslijed korone odlučila organizirati svoju kvartovsku utrku, pridržavajući se pri tome mjera Stožera.

Kako su mjere u znatnoj mjeri ublažene, inicijalni broj sudionika se s planiranih 5 popeo na 40-ak, pri čemu je održan polumaraton (5 sudionika), utrka na 10 km (2 sudionika), utrka na 5 km (8 sudionika) i dječja utrka (cca 25 sudionika).

Preporuka za čitanje

Nije bilo službenog mjerenja vremena (svatko si je mjerio putem sata/mobitela na predefiniranim rutama), a utrka nije bila natjecateljskog karaktera, tako da su sve utrke uglavnom istrčane u grupama.

Napravljene su majice za utrku i priručne medalje (3D printane), a cjelokupni je događaj završio prigodnim družanjem u lokalnom parku/igralištu. Posebno je zanimljivo to što je utrka okupila i veliki broj inače netrkača, što se pokazalo kao odličnom promocijom ovog sporta.

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice