Sada čitate
Trčimo za Dijete 31

Trčimo za Dijete 31

S radošću javljamo da nakon dvije godine virtualnih utrka ponovno organiziramo  humanitarnu utrku „Trčimo za Dijete 31” u zagrebačkom parku Bundek.

- Oglas -

Osma po redu humanitarna utrka održat će se 29. svibnja 2022. godine sa službenim početkom programa u 9:00.

Glavna utrka na 5 km počinje u 11:00, a prije nje održat će se dječja utrka na 800 m s početkom u 10:00.

Kao i prethodnih godina, za sve sudionike i posjetitelje pripremljen je bogati zabavni i glazbeni sadržaji. Svoj talent za Marijine obroke darovale su mlade zvijezde hrvatske glazbene scene Kim Version i Jure Brkljača.

Osim trčanja dječje utrke, za najmlađe su pripremljene i druge zanimljivosti poput tematskog dječjeg crtanja, natjecanje u skakanju u vrećama, igra graničara i dr.

Preporučena donacija za kotizaciju za odrasle iznosi 70 kn, što je dovoljno da jedno dijete prima topli obrok 6 mjeseci na mjestu obrazovanja. 

Predloženu kotizaciju za odrasle možete donirati uplatom na račun Marijinih obroka, otvoren u Zagrebačkoj banci (HR7923600001102102666 uz opis uplate ‘Prijava za utrku Trčimo za Dijete 31’), ili na dan utrke prilikom podizanja brojeva na Bundeku.

Prijave za odrasle moguće su klikom na link ili na dan utrke u parku Bundek do 10:00. Svojim donacijama utrku podupiru SRC Bundek, Ledo, Studenac, Amazinga, Zaks, optika Visual i tiskara Spectar Solutions.

Osim u Zagrebu, dan prije imat ćete priliku trčati za Marijine obroke i na splitskoj Rivi. Utrka počinje u 18:00, a nakon utrke slijedi druženje uz dobru glazbu klape Neverinke i zabavni plesni sadržaj.

Misija Marijinih obroka jest djeci u najsiromašnijim dijelovima svijeta pružiti jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja. Za prehranu jednog djeteta godišnje prosječno je potrebno 132 kn, a Marijini obroci svakodnevno osiguravaju obroke za 2 279 941 dijete u najsiromašnijim zajednicama svijeta.

Novosti o samom događaju možete pratiti na službenoj stranici www.marysmeals.hr te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Hvala svima koji neumorno podupiru Marijine obroke!

Vidimo se 29. svibnja na Bundeku!

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice