Traju prijave za 10. izdanje Krapinskog cenera

Jubilarno, 10. izdanje Krapinskog cenera bit će održano 3. prosinca 2023. Legendarna krapinska utrka ove će godine imati poseban predznak.

- Oglas -

Naime, po prvi puta, ona će postati ružičasta. Detalje je otkrio dopredsjednik TK Maraton Krapina Miljenko Hršak.

Jubilarno, 10. izdanje Krapinskog cenera bit će održano 3. prosinca, ovog puta s humanitarnim predznakom. U želji da obilježimo okruglu obljetnicu na poseban način, dogovorili smo suradnju s udrugom Europa Donna Krapina kako bismo podržali njihovo plemenito djelovanje. Prijave na 10. Krapinski cener otvorene su od 07. listopada, na sam Dan ružičaste vrpce, koju u znak podrške nosimo na reveru, pa sve do popunjenja limita utrke od 250 sudionika. Prijave su moguće na internet servisu utrka.com, a startnina iznosi 25 EUR. Od svake uplaćene startnine 5 EUR uplatitelji doniraju Europa Donna udruzi za njihov hvalevrijedan rad – rekao je Hršak.

Zadovoljna suradnjom je i predsjednica udruge Europa Donna Krapina Janja Kantolić.

Posebno smo sretni što smo u Ružičastom mjesecu ostvarili suradnju s Trkačkim klubom Maraton Krapina, s kojim suorganiziramo jubilarni 10. Krapinski cener, koji će imati humanitarni karakter. Naime, dio prikupljenih sredstava bit će doniran Europi Donna Krapina, kojima ćemo organizirati besplatne ultrazvučne preglede za žene s područja Krapinsko-zagorske županije – rekla je Kantolić.

Prijave i uplate za puni startni paket koji uključuje majicu ovogodišnjeg izdanja cenera moguće su do 15. studenog do ponoći. Prijave će biti moguće i nakon tog datuma no bez majice u bogatom startnom paketu.

Utrka se održava na kružnoj stazi s AIMS certifikatom na dionicama od 5 i 10 km, a na ovogodišnjem izdanju uz već poznata lica s televizije Ognjena Golubića i ekipe HRT-a, nastupit će i popularna “lovkinja” najbolja Hrvatska kvizašica Morana Zibar, koju ćete imati priliku upoznati na stazi i nakon utrke na ugodnom druženju uz obrok i piće.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice