Sada čitate
Što vam donosi makeover portala trčanje.hr

Što vam donosi makeover portala trčanje.hr

Nedeljko Vareškić

Trenutna situacija u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu, definitivno je promijenila planove koje smo imali za 2020. Brojne su utrke otkazane ili odgođene, grupni treninzi odgođeni i sve ono što smo uzimali kao „normalno“, nažalost više nije. No strast prema trčanju definitivno je ostala. Iz tog razloga objeručke smo zgrabili vrijeme koje smo iznenada dobili i uložili ga u pospremanje naše i vaše kuće trčanja.

- Oglas -

S ponosom vam predstavljam novi izgled portala, koji je sada moderniji, lakši za upotrebu te daleko pregledniji, a sve ono što volite čitati je i dalje ovdje.

I u ovim izazovnim vremenima nastavljamo pisati o temama poput treninga, prehrane, zdravlja i ozljeda, poznatim trkačicama i trkačima te naravno utrkama. Nastavljamo s još većom željom da portal, koji je pokrenut daleke 2007. godine, i dalje bude glavno mjesto okupljanja za sve rekreativne trkače u Hrvatskoj i regiji.

Novi newsletter

Kako „make over“ ne bi bio jedini novitet, tu je i  novi newsletter koji će na vaše e-mail adrese stizati svaku drugu srijedu i donositi nove i zanimljive tekstove s portala, ali i druge novosti iz svijeta trčanja. Predbilježba je uistinu jednostavna i i brza. Prijavi se >

Instagram Trčanje.hr

Već jako dugo razmišljamo o pokretanju Instagram kanala, ali smo za to uvijek željeli imati dobar povod osim da ga „samo imamo“. Taj trenutak došao je upravo sada i u vrijeme kada su svijet trčanja i organizacije trkačkih evenata pred velikim izazovima.

www.instagram.com/trcanje.hr/

Stoga smo odlučili pokrenuti Instagram te kroz cijelu 2020. godinu besplatno objavljivati najave svih utrka iz cijele Hrvatske. Ovim putem pozivam organizatore utrka da nam se jave na portal@trcanje.hr i pošalju informacije o utrci i nekoliko kvalitetnih fotografija kako bismo ih najavili na Instagram profilu.

Preporuka za čitanje

Na ovaj način želimo barem malo doprinijeti i dati potporu svim organizatorima utrka, ali istovremeno i trkačima pružiti ispravne i vjerodostojne informacije.

Hvala što ste i dalje s nama te se nadam kako ćemo se družiti još barem narednih 13 godina 😉

“Pretvori trening u najdraži hobi, trčanje u sastavni dio života, a utrku u važan dan u godini.”

Piše: Nedeljko Vareškić, urednik portala Trčanje.hr

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice