Sada čitate
Rijeka Run 2020 – odgađa se za rujan!

Rijeka Run 2020 – odgađa se za rujan!

Upravo je na Facebok stranici organizatora objavljena vijest kako se jedan od najvećih trkačkih događaja u Hrvatskoj (Festival sporta i rekreacije Homo si teć) odgađa za jesen. Vijest prenosimo u cijelost:

- Oglas -

Zbog neizvjesnosti po pitanju budućih mjera suzbijanja razvoja epidemije korona virusa u europskim zemljama, a time i Hrvatskoj, Festival sporta i rekreacije “Homo si teć / Rijeka Run” ove se godine iznimno odgađa za rujan.

Naše utrke godinama nose međunarodni karakter te okupljaju trkače koji dolaze iz zemalja diljem svijeta, a u ostatku manifestacije sudjeluje velik broj Riječanki i Riječana, djece, invalida i brojnih posjetitelja Rijeke.

Razumijevajući da se veći broj trkača zbog preporuka vezanih uz suzbijanje epidemija korona virusa neće odazvati utrkama, a za očekivati je i da će građani iz istog razloga odustati od masovnijeg posjeta centru grada i sudjelovanja u nenatjecateljskim građanskim utrkama, smatramo odgovornim činom da se organizacija utrka odgodi za razdoblje u kojem će mjere suzbijanja epidemije, nadamo se, biti završene, a Hrvatska i ostale europske zemlje oslobođene potencijalne opasnosti od ovog virusa.

Novi datumi:

  • Subota, 12.09.2020. – 539 skok
  • Subota, 19.09.2020. – Molo longo trk
  • Nedjelja, 27.09.2020. – 5. riječki maraton / 19. riječki polumaraton / utrka štafeta 3×7 km / Desetka / Erste Petica / Humanitarna utrka građana “Homo si teć” / dm mići trk / Memorijalna utrka Milke Milinković

Svi koji su već uplatili kotizacije imaju pravo na povrat ukoliko ne žele trčati u novim terminima.

Svi koji su uplatili po cijeni nakon 01.03. imaju pravo na povrat razlike do iznosa najjeftinije kotizacije.

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice