Sada čitate
Reebok Zagreb Run 004

Reebok Zagreb Run 004

Uredništvo portala

Jučer (24.5.2018.) je u Running Gate-u održan četvrti Reebok Zagreb Run. Koncept serije događanja je bio da se tijekom četiri trening/druženja zainteresirani sudionici upoznaju s novim modelom Reebok Floatride tenisice te da je i isprobaju tijekom treninga. Sada slobodno možemo reći da smo i uspjeli u tome jer su se na svakom druženju testni primjerci razgrabili, a neki sudionici su dolazili i po pol sata prije kako bi ugrabili svoj broj i u njemu odradili trening.

- Oglas -

Isprobavanje testnih modela Floatride tenisica

Kako se prvenstveno radi o tenisici namijenjenoj za cestovno trčanje, tako su i treninzi bili koncipirani – trčali smo nogostupima samim centrom grada. Na svakom druženju je bilo 20-30 zaljubljenika u urbano trčanje koji su jurili između dva semafora nadajući se da će uhvatiti zeleno svjetlo.

Ruta kojom se trčalo za četvrtom druženju

Reebok je na svakom događanju slučajnim odabirom nagradio po jednog sudionika/sudionicu s parom Floatride tenisica. Pobrinuli smo se i za sve sudionike koji su također bili nagrađeni – Reebok torbom za tenisice.

Urbano trčanje
Urbano trčanje

Za zadnjem ovosezonskom Reebok druženju, tenisice je osvojila Višnja koja nije skrivala oduševljenje i koja je kratko prokomentirala:

Pa i red je bio jer sam jedna od rijetkih koja je bila na svim Reebok eventima 🙂

Višnja, sretna dobitnica

Galeriju fotografija s treninga pogledaj na Facebook stranici Volim trčanje facebook/ReebokZagrebRun04.

Preporuka za čitanje

Ovime smo završili ovosezonska Reebok druženja te vas pozdravljamo do neke druge trkačke prigode.

#ReebokRunning #FeelTheFloatRide #BeMoreHuman

Reebok.hr

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice