Sada čitate
Prvi dan listopada trči se prvi Trakošćan trail

Prvi dan listopada trči se prvi Trakošćan trail

Otvorene su prijave za prvo izdanje utrke Trakošćan trail, koji se trči 1. listopada, a trkači na izbor imaju 28K, 15K i 8K. Utrka je dio KontinenTrail lige, trail lige centralne Hrvatske.

- Oglas -

Uz druženje, zabavu i trk, klubu SK SRD 315 Sjeverozapad cilj je promicanje zaštite prirode i buđenje svijesti o očuvanju prirodnih ljepota. U Trakošćanu, početak na livadi kod hotela Trakošćan,  01. listopada 2022. godine organizirat će se utrka Trakošćan trail ( nekad poznata kao Ravna Gora trail ).

Trakošćan trail je natjecanje čija staza povezuje najljepše predjele Ravne gore i Trakošćana. Utrka počinje i završava kod Dvorca Trakošćan, u Trakošćanu i staza će biti u potpunosti označena oznakama organizatora.

Natjecanje se odvija u tri kategorije, velika utrka – Glažareva, od 28km s oko 1320 m uspona i isto toliko silaska, mala utrka- Filićeva, od 15 km s oko 600m uspona i silaska te rekreativna utrka – Draškovićeva od 8 km sa 190 m uspona. 

Prijave za utrku su otvorene na stotinka.hr do 21. rujna.

Natjecatelji koji uplate startninu nakon navedenog roka dobivaju startni paket bez majice. Obavezna oprema trkača obuhvaća vlastitu čašu za vodu/bidon (na okrijepama i u cilju neće biti jednokratnih čaša), mobitel s brojem upisanim u prijavi, odjeća sukladno vremenskim uvjetima, prva pomoć, voda.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice