Sada čitate
Proslavite globalni dan trčanja

Proslavite globalni dan trčanja

Globalni dan trčanja, koji se održava 3. lipnja 2020., svjetska je proslava trčanja koja potiče na kretanje baš svih – bez obzira na dob, spol, građu i financijske mogućnosti. Registrirajte se na besplatni NYRR Virtualni globalni dan trčanja 1M i trčite bilo gdje i bilo kada između 28. svibnja i 7. lipnja, kada se okuplja velika globalna zajednica i slavi Global Running Day 2020. Naravno ne zaboravite slijediti svoje lokalne epidemiološke mjere i #RunSafe!

- Oglas -

Ono što nas ujedinjuje, čini nas jačima! – poruka je organizatora ove utrke/izazova svjetski poznatih New York Road Runnersa.

Besplatnu virtualnu utrku u dužini od jedne milje (1.6 km) možete trčati praktički u svom domu, dvorištu, parku u bilo koje vrijeme. Nakon što dovršite virtualnu utrku, objavite fotografiju na svojim društvenim mrežama i označite prijatelja pomoću #Run1Tag1 kako biste ih potaknuli na isto.

www.nyrr.org/races/nyrrvirtualglobalrunningday1m

Trkači koji se prijave do 31. svibnja 2020., imaju priliku osvojiti virtualni trening jedan na jedan s Mebom Keflezighijem, američkim maratoncem, pobjednikom New York maratona i osvajačem olimpijskih medalja. Na sam Dan globalnog trčanja 3. svibnja, Meb će raspravljati o strategiji utrke, davati savjete i odgovoriti pobjedniku na sva pitanja vezana uz virtualnu 1M utrku tijekom, prije ili nakon utrke. Pobjednik će dobiti i besplatnu jednogodišnju pretplatu na Strava aplikaciju.

Foto: facebook.com/runningday

NYRR Virtual 6 Program

Iako je sudjelovanje na Globalnom danu trčanja potpuno besplatno, postoji i mogućnost kupovanja kotizacije kako bi imali zagarantirani ulazak na utrku Brooklyn Half 2021. u sklopu programa NYRR Virtual 6.

Pročitajte više o NYRR Virtual 6 programu.

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice