Sada čitate
Plava Laguna Polumaraton u Poreču  14. i 15. svibnja

Plava Laguna Polumaraton u Poreču  14. i 15. svibnja

Plava Laguna Polumaraton vraća se u Poreč 14. i 15. svibnja na oduševljenje svih ljubitelja trčanja! Riječ je o tradicionalnoj rekreativnoj utrci kojoj se raduju natjecatelji iz ovog dijela Europe i koja zauzima posebno mjesto na karti destinacija, zahvaljujući predivnoj lokaciji održavanja i pozitivnoj atmosferi koja vlada cijeli vikend.

Subota, 14. svibnja je rezervirana  za obitelji: ujutro se trči 4 km dug Family Run, utrka koju trče roditelji i djeca kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. U popodnevnim satima održat će se besplatne Kids Run utrke, posebno krojene za djecu. Sam Polumaraton se, kao i utrka 10 K, trči u nedjelju, 15. svibnja.

Plava Laguna Polumaraton idealna je prilika za sve sportske obitelji da provedu zajednički vikend na moru, uživajući u pokretu ali i odmoru te predivnom Poreču i Istri u proljetnom ruhu.

Prijave su otvorene! Iskoristite posebnu ponudu smještaja u  hotelima Plavi Plava Laguna ili Molindrio Plava Laguna već od 33.- Eur po osobi dnevno, s uključenom besplatnom kotizacijom na utrku!

Za više informacija te prijave i rezervacije posjetite https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton.

Vidimo se na Plava Laguna Polumaratonu da zajedno uživamo u druženju i trčanju, provedemo zabavan proljetni dan, uz osjećaj sigurnosti i opuštenu atmosferu.

Nakon Polumaratona, ove godine Poreč i Plava Laguna domaćini su i Plava Laguna IRONMAN 70.3 utrke, jedine Iroman utrke u ovom dijelu Europe, 13.-16. listopada u Zelena Resortu.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice