Sada čitate
Otvorene prijave za jubilarni 10. Zagrebački noćni cener

Otvorene prijave za jubilarni 10. Zagrebački noćni cener

Zagrebački noćni cener vraća se na ulice Zagreba – ovog puta u zlatnom ruhu jer se obilježava jubilarno 10. izdanje!

- Oglas -

U četvrtak 23. rujna u simbolično vrijeme – 10:10 – otvorene su prijave za jubilarni 10. Zagrebački cener u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život.  Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. 11. 2021. pod sloganom „Glavu gore!“ kako bi obilježili ustrajnost i optimizam koji su u zadnjih 18 mjeseci bili prijekopotrebni našem društvu.

Utrka je u ovih 10 godina stekla popularnost uzavrelom atmosferom koja je prati iz godine u godinu, stazom koja je ravna i brza te stoga pogodna za postizanje osobnih rekorda te trasama koje prolaze kroz centar grada te time pružaju atraktivno okruženje samoj stazi. Cener je kroz godine bio pun kako sportaša, tako i rekreativaca te građana, a utrci su prisustvovala lica iz javnog života, popularni atletičari, ali i trkači koji su dolazili van granica Hrvatske.

Ovogodišnje jubilarno izdanje donosi nekoliko novosti od kojih je prva uvođenje timske utrke. Deset ili više ljudi se nakon standardnih prijava može registrirati kao tim u tjednu pred utrku. Pod svojim će tad imenom deset najbržih iz svake prijavljene grupe konkurirati za naslov pobjednika timske utrke koji osvaja poseban pehar.

Druga je novost da se za jubilarno izdanje start utrke seli na Trg bana Jelačića. Kako su kapaciteti Cenera rasli ovih godina, tako je bio potreban i veći prostor dostojan ove atraktivne utrke. Tako će okupljanje trkača biti na glavnom gradskom trgu, a i ciljna linija bit će u samom centru grada te time i pozornosti vjernih navijača. Osim toga, trasa je minimalno izmijenjena.

Ovogodišnji startni paket donosi zlatno-crna izdanja majice, marame te medalje dostojnih jubilarnog izdanja ove noćne utrke, a s obzirom da rekordno vrijeme u kojem je utrka rasprodana 94 minute, bitno je osigurati svoj paket na vrijeme.

Početak studenog nudi savršene vremenske uvjete za trkače stoga očekujemo mnogo uzbuđenja i zabave na jubilarnom 10. Zagrebačkom noćnom ceneru!

Više detalja o zlatnom izdanju Zagrebačkog noćnog cenera možete naći na www.cener.hr.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice