Sada čitate
Ogulin trail – putolovina po svim terenima

Ogulin trail – putolovina po svim terenima

Četvrto izdanje utrke za zaljubljenike u prirodu i trčanje Ogulin trail, koje će se održati u subotu 09. rujna, zove na trčanje kroz ljepote Kleka, rijeke Dobre i šuma ogulinskog kraja. Organizator je Društvo za sportsku rekreaciju KOCI iz Ogulina, a utrka je ujedno i treće kolo EGS KontinenTrail lige.

- Oglas -

Na rasporedu su dvije utrke: «Kosjenka» koja je duga 13,5 km, s visinskom razlikom od +600 m, a koja prolazi preko Stošcate izazovnija utrka preko Kleka po imenu «Regoč», dugačka 33 km i s više od 1600 m visinske razlike.

Ukoliko se odlučite za ovu pustolovinu čekaju vas s detaljno obilježenim stazama i pod budnim okom HGSS-a, te timom koji će na kontrolnim točkama okrijepiti, a na cilju i dočekati s domaćom hranom.

Prijave su otvorene i vrše se isključivo online na web portalu stotinka.hr najkasnije do 31. kolovoza u 22.00h.

Podsjetimo – prošlogodišnji pobjednici Sandra Juhaz i Josip Stipčević, najtežu stazu od 33 km, završili su za 4:07:28 odnosno 3:13:30, a Dorotea Kutleša i Petko Drakulić „Kosjenku“ na 13km završili su za 1:34:29 i 1:16:46.

Organizatori Ogulin traila garantiraju još jedno predivno trkačko iskustvo i dobru zabavu.

Preporuka za čitanje

“Kao što je već poznato, naše dvije utrke trkačima su interesantne ponajprije zbog konfiguracije terena makadam, kamen, livada, šuma. No ono što nas ističe je atmosfera, prije, za vrijeme, te najviše poslije trke. Oni koji nas znaju od prije, upoznati su sa svime što ih čeka i to jhe ponajprije odlična utrka, dobar startni paket, cuga i klopa. One koji nas ne znaju, pozivam da se prijave i dožive super iskustvo. Ekipa DŠR Koci će napraviti sve da se osjećate kao doma.” – rekao nam je direktor utrke Juraj Belina.

Više informacija na www.ogulintrail.com.

 

Na vrh stranice