Sada čitate
Noćna utrka grada Samobora

Noćna utrka grada Samobora

Tradicionalna Noćna utrka grada Samobora zaživjela je u sasvim novom ruhu. Utrka koju su nekad trčali školarci danas je prava gradska utrka koja povezuje sport i ljepote Samobora.

- Oglas -

Utrku organizira Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, na inicijativu Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza, s ciljem revitalizacije nekad popularne utrke.

Već u prvoj godini svoga povratka na gradske ulice, Noćna utrka izazvala je oduševljenje sudionika i posjetitelja koji na taj način upoznaju Samobor.

59. Noćna utrka grada Samobora održat će se u petak 22. svibnja s početkom u 19:15 sati, sa startom i ciljem na Trgu kralja Tomislava.

Utrka je posvećena Josipu Leopoldu, osnivaču ove i brojnih drugih sportskih manifestacija u Samoboru. Trče se dvije utrke, na 5 i 10 kilometara, kroz sam centar grada, uz regulaciju cestovnog prometa, a zbog velikog interesa broj sudionika ograničen je na 1000, odnosno 500 po svakoj stazi. Zbog atraktivnosti utrke, svi će sudionici startati zajedno, u 20:00 sati – oni koji će se okušati na 5 kilometara istrčat će jedan krug, dok će trkači „cenera“ istrčati dva.

Već tradicionalno, u 19:15 sati prvi će startati školarci i članovi atletskih klubova.

Sve informacije o utrci i prijavama dostupne su na www.stotinka.hr, a rok za prijave i uplate je do 12. svibnja.

Preporuka za čitanje

Poticaj za sudjelovanje svakako je i kvalitetna dry fit sportska majica s logom „Volim Samobor“ koja je poznala prepoznatljiva na svim utrkama diljem Hrvatske i šire. Ne propustite priliku, prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na 59. Noćnoj utrci grada Samobora. Upoznajte Samobor i uživajte u sportu i druženju!

Direktan link na prijave: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1161

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice