Sada čitate
Nike+ Human Race

Nike+ Human Race

31. kolovoza 2008. u cijelom svijetu će se održati najveće jednodnevno trkačko događanje u organizaciji korporacije NIKE pod nazivom NIKE+ HUMAN RACE.

- Oglas -

Utrka na 10 kilometara povezat će sve kontinente, a održavat će se u 25 svjetskih gradova: AUSTIN, BOGOTA, BUENOS AIRES, CARACAS, CHICAGO, ISTANBUL, LIMA, LONDON, LOS ANGELES, MADRID, MELBOURNE, MEXICO CITY, MT. FUJI, MUNCHEN, NEW YORK, PARIS, QUITO, RIM, SAO PAULO, SEOUL, SHANGHAI, SINGAPUR, TAIPEH, VANCOUVER, VARŠAVA.

Nakon utrke, svi sudionici utrke će biti nagrađenim jedinstvenim glazbenim nastupom najvećih glazbenih zvijezda današnjice. Također, ukoliko utrku trčite u NIKE+ opremi, tada svakim pretrčanim kilometrom donirate 1 USD u humanitarne svrhe.

Trkači se vrlo lagano mogu prijaviti za utrku preko internetske stranice Nikeplus.com te si na taj način rezerviraju mjesto u utrci u gradu po njihovom odabiru.

Na ovome jedinstvenom događanju možete sudjelovati i u svome mjestu uz pomoć NIKE+ opreme. Oprema Nike+ iPod in Nike+ Sport Band omogućuje trkačima mjerenje vremena, udaljenosti, brzine te sagorene kalorije tijekom trčanja. Dobiveni rezultati se mogu vrlo lako i jednostavno prebaciti na internetsku stranicu Nikeplus.com gdje je moguća njihova detaljna analiza.

Cilj utrke Nike+ Human Race je inspirirati, potaknuti i povezati milijune trkača diljem svijeta. Trkačima nudimo nove načine natjecanja i utrkivanja, staze koje prolaze kroz legendarne krajolike, svaka utrka završava koncertom nekog glazbenog velikana. To je za nas način, kako u potpunosti približiti novi doživljaj trčanja svakom čovjeku na ovome svijetu“, rekao je Trevor Edwards, Nike Vice President for Brand and Category Management.

Utrke u svim mjestima će se održati istog dana (31.08.2008.), prva će započeti u Taipeiu, a zadnja će završiti ona u Los Angelesu. Staze kojima će se trčati prolazit će pored svjetskih znamenitosti kao što su LA Coliseum, najviša zgrada na svijetu (Taipei 101), historijski centar Mexico City-ja, trg Puerta del Sol u Madridu, itd. Staza će u Istanbulu prolaziti preko slavnog mosta „Bosphorus Bridge“ koji će biti zatvoren za promet čime će se i doslovno trkačima omogućiti da trče iz Europe u Aziju i onda nazad istim putem.

Na aktivnostima prije i nakon utrka, sudjelovati će neki vrhunski Nike atletičari. U mjestu Austin bit će prisutan sedmerostruki pobjednik Tour de France Lance Armstrong, u Londonu će biti prisutna šesterostruka pobjednica New York maratona i trenutna maratonska prvakinja Paula Radcliffe, u Amsterdamu će biti favorit za zlatnu medalju u Pekingu Craig Mottram,…

Nakon što sam upravo završio bostonski Maraton, smatram da je trčanje jedan od najboljih načina izražavanja ljudskog potencijala. Kao vjerni trkač, ponosan sam što sudjelujem na ovome događaju čime potičem trkače na svim razinama da se priključe ovoj globalnoj trkačkoj zajednici sudjelujući na ovome događaju,” rekao je Armstrong.

Nikeplus.com će biti službena internetska stranica ovoga događanja na kojoj možete pronaći i informacije kako se uspješno pripremiti za ovu utrku. Također, trkači ovdje mogu naučiti više o novoj opreme za trčanje, kao što su Nike Zoom Victory+, Nike-ovu najnoviju tenisicu za trčanje s Flywire tehnologijom – najjača i najlakša nova tehnologija izrade tenisica za trčanje; ili ostati motivirani korištenjem najnovije Nike + Sport Music ponude.

Za više informacija o Nike+ Human Race i o potpunim popisom gradova posjetite nikeplus.com.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice