Sada čitate
N. Clark: Sportska prehrana

N. Clark: Sportska prehrana

Ovo prošireno izdanje Priručnika o sportskoj prehrani namijenjeno je svakome (kako sportašima tako i nesportašima) tko želi savjet koji se lako razumije i primjenjuje. Pomoći će vam da pobijedite s dobrom prehranom, neovisno o tome jeste li rekreativac, amater, vrhunski sportaš ili osoba koja najčešće sjedi i razmišlja o nabavci obuće za hodanje te tako krene putem dobrog zdravlja.

- Oglas -

Ova je knjiga naročito vrijedna ako ste zabrinuti za svoju težinu. Budući da tako mnogo čitača moli za pomoć pri mršavljenju i želi naučiti kako se pomiriti s hranom i vlastitim tijelom, neka sam poglavlja namijenila kontroli težine i poremećajima prehrane. Naučit ćete kako reducirati salo i istodobno imati energije za vježbanje. Ako ste jedan od mnogih aktivnih ljudi koji se bore s hranom, čitajte i pronađite rješenja svojih briga o težini i dijeti!

Oni koji žele najnovije savjete o sportskoj prehrani, naučit će najnoviji način pravilne ugljikohidratne prehrane, što jesti prije natjecanja, kako odabrati najbolji tekući ugljikohidratni nadomjestak hrani, kako i što jesti za izdržljivost i kako dobiti masu bez masti.

Za one koji vole kuhati, zadnji dio knjige sadrži nove zdrave recepte i ideje za jelovnik – brze, lagane i ukusne! A onima koji baš ne vole kuhati mogu pomoći jednostavne ideje “bez kuhanja”. Budući da vrlo malo sportaša voli provoditi sate i sate kuhajući, većina stvari je jednostavna za pripremanje. Uživajte – i pobijedite na polju zdrave prehrane!

Želim vam zdravlje, mnogo energije i uspjeh u prehrani.

Izdavač: GOPAL d.o.o.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice