Sada čitate
Izazivamo te! Trči u novim adidas Ultraboost 19 tenisicima i osvoji zanimljive nagrade

Izazivamo te! Trči u novim adidas Ultraboost 19 tenisicima i osvoji zanimljive nagrade

Dođi u zagrebački adidas store u Ilici 21 i pridruži se izazovu koji uključuje zabavu, zdrav duh i zanimljive nagrade

- Oglas -

Trči i osvajaj

Za sve profesionalne i rekreativne trkače nedavno je stigla primamljiva vijest. Naime, adidas running najavio je predstavljanje tenisice adidas Ultraboost 19 – rekonstruiranu verziju ikonske trkače tenisice s najvećim povratom energije ikada.

Povodom lansiranja tenisica u adidas storeu u Ilici 21 od 22. veljače do 1. ožujka održavat će se izazov pod nazivom “Boostaj do nagrade”. Izazov je zamišljen tako da na njemu mogu sudjelovati svi zainteresirani građani koji će na privremeno korištenje dobiti nove adidas Ultraboost 19 tenisice za potrebe zadatka na trkaćoj traci.

Bit će to svojevrsni “Simon says” izazov u kojem će AR (adidas Runners) trener ili prodavač/ica kandidatu na traci davati zadatke kojim tempom trčati, što raditi s rukama i slično, a koje će kandidat morati obaviti što funkcionalnije i u što kraćem vremenskom roku. Svatko tko se odluči zabaviti ili testirati vlastitu kondiciju te efikasno istrči traku i odradi trenerove zadatke osvaja nagradu.

Ukoliko želite saznati više detalja o profesionalnom trčanju ili postati adidas Runner, AR treneri bit će prisutni u trgovini u sljedećim terminima:

  • Subota, 23.2. od 11 do 13 sati
  • Srijeda, 27.2. od 18 do 20 sati
  • Petak, 1.3. od 18 sati do 20 sati

adidas je pripremio još jedno iznenađenje za sve kupce. Svi trkači koji do 1. ožujka kupe barem jedan artikl obuće iz kategorije trčanje s boost tehnologijom na poklon će dobiti i suvremeni sportski pojas.

Preporuka za čitanje

Tenisice budućnosti

Za kreiranje ovog novog adidasovog Ultraboost modela, adidasovi dizajneri i timovi za razvoj proizvoda pažljivo su detektirali tržišne potrebe te su pritom surađivali s tisućama trkača širom svijeta kako bi potpuno redizajnirali i nanovo plasirali legendarne trkače tenisice.

Četiri tehnološke komponente nove redizajnirane tenisice su Optimized BOOST s 20% više BOOST tehnologije u potplatu čime se dobiva još više energije pri svakom koraku. Nova Torsion Spring tehnologija trkača gura naprijed bez otpora s laganom konstrukcijom koja se kreće sa stopalom i eliminira gubljenje energije. Treća komponenta je 3D Heel Frame konstrukcija koja amortizira stopalo pri dodiru s tlom pružajući potporu i stabilnost, a inovativan jednodijelni Primeknit 360 materijal gornjišta omata stopalo kao druga koža i daje osjećaj potpore i iznimne udobnosti.

Na vrh stranice