Sada čitate
I Zagreb Advent Run trči za Petrinju!

I Zagreb Advent Run trči za Petrinju!

Još jedna trkačka humanitarna akcija za potresom stradala područja Banije. Zagreb Advent Run pokreće humanitarnu akciju, a poziv prenosimo u cijelosti:

- Oglas -

Gledajući potresne scene s područja Petrinje, Siska i Gline pogođenih potresom i znajući koliko ZAR-ovci imaju veliko srce htjeli smo i mi sudjelovati u pomoći stradalima.

Prijave za 5. Zagreb Advent Run su zatvorene, a danas smo otvorili registraciju za humanitarno trčanje „ZAR trči za Petrinju“. Pozivamo naše ZAR-ovce da se registriraju za sudjelovanje u ovoj posebnoj akciji, kako bi svojim trčanjem bilo gdje u svijetu u razdoblju od 31. 12. 2020. do 10. 1. 2021. i uplaćenim željenim iznosom podržali stradale građane u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Sva prikupljena sredstva ove utrke donirat će se za pomoć potresom pogođenim područjima, a kao znak zahvalnosti, svi prijavljeni trkači dobit će digitalnu ZAR zahvalnicu.

Kako bismo osigurali da sredstva dođu u prave ruke, donacije će se uplaćivati na posebno otvoren račun u Državnoj riznici za ovu akciju. Prilikom uplate u poziv na broj odobrenja uz tražene podatke upisuje se doznaka 1 koja se odnosi na našu akciju „ZAR trči za Petrinju“.

Po završetku akcije objavit ćemo finalan iznos prikupljenih donacija. Donirate po želji, a iznos možete uplatiti na:

Primatelj: Državni proračun Republike Hrvatske
Račun za uplatu: HR1210010051863000160
Model: HR 68
Poziv na broj primatelja: 5444-OIB – 1

Za uplate iz inozemstva – SWIFT: NBHRHR2XXXX

Više info na www.zagrebadventrun.hr.

ZAR-ovci, hvala vam od <3 ! 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice