Sada čitate
Humanitarno kolo Bubbles lige za malu Luciju

Humanitarno kolo Bubbles lige za malu Luciju

U petak 5.4. u odličnoj atmosferi i humanitarnom tonu započela manifestacija koja spaja pjenušavo vino i sport, a kao produkt predstavlja izvrstan turistički proizvod eno turizma.

- Oglas -

Jaskanci i ostali su opet pokazali da imaju veliko srce te su tako za malenu Luciju Seničić (čija je mama Renata rodom iz Jaske), koja boluje od spinalne mišićne atrofije koja uzrokuje mišićnu slabost i propadanje, prikupili ukupno 4.980 kuna za operaciju. Novac je u ponedjeljak uplaćen na račun „Za Lucijinu operaciju”.

Okrepa za trkače

Bubbles run liga održava se treću godinu za redom sa startom i ciljem na poljoprivrednom gospodarstvu Šember, a kola se održavaju uzastopno, svaki petak od 19 sati. Manifestacija traje 6 kola, sve do 17. svibnja kada je velika završnica. Na prvom kolu je sudjelovalo više od 80 trkača, dok je toliko i posjetitelja ovog petka posjetilo ovu manifestaciju. U prvom kolu najbrži su bili Dina Kuiš i Kristijan Rubinić. Kristijan je postavio i novi rekord staze koji sada iznosi 23:19 minuta.

Organizatori, u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Jastrebarsko, uočili su vrijednost ove manifestacije te je podržali postavljanjem trajne turističke signalizacije rute Bubbles run, kao i osmišljavanjem suvenira manifestacije u obliku homemade čokolade s aplikacijom lista vinove loze. Osim toga, 26. travnja i 17. svibnja za najmlađe trkače biti će organizirana edukativna radionica ’Malih znanstvenika’, u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko.

Preporuka za čitanje

Organizator ove manifestacije je Atletski klub Jastreb 99, u suradnji s pokroviteljima vinarijom Šember i Tomac, te suorganizatorom Gradom Jastrebarsko.

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice