Sada čitate
Humanitarni trail “Tri Rijeke za Banovinu”

Humanitarni trail “Tri Rijeke za Banovinu”

Polako se vidi kraj ovog drugog zatvaranja pa se i organizatori utrka diljem Hrvatske polako bude i najavljuju nova izdanja. Jedna od prvih najava je novo izdanje trail utrke “Tri rijeke” koje će ove godine biti humanitarno izdanje, a sva prikupljena sredstva od kotizacija će u stopostotnom iznosu biti donirana za pomoć potresom pogođenog područja Banovine.

- Oglas -

U cijelosti prenosimo poziv organizatora:

Dragi prijatelji, zainteresirani sudionici, ljubitelji trail utrka kao i cijela turistička i sportska javnost, obavještavamo vas da će 24.04.2021. godine biti održan četvrti po redu Trail tri rijeke koji se inače održava u sastavu Zrmanja adventures festivala.

Zbog niza teških okolnosti koje su zadesile Hrvatsku 2020. / 2021. godine, kako pademije COVID-a 19 tako i velikih potresa u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji naša zemlja nije pretrpjela samo teške materijalne štete već se našla pred velikim ispitom čovječnosti , humanosti i solidarnosti koji su u ovom trenutku nužni i neophodni da bismo mogli krenuti dalje.

U duhu spomenutog ovogodišnji trail Tri rijeke bit će humanitarni trail pod nazivom „Tri Rijeke za Banovinu „ što znači da će prikupljena sredstva od kotizacija učesnika u stopostotnom iznosu biti donirana za pomoć potresom pogođenog područja.

Zato dragi prijatelji dođite 24.04.2021.godine i kroz prekrasne predjele bajkovite Bukovice trčite za Banovinu.

Zbog vrlo specifičnih sigurnosnih okolnosti prouzrokovanih pandemijom COVID-a 19 , a koji će značajno oblikovati realizaciju utrke pravovremeno ćemo vas informirati na stranici www.zrmanjaoutdooradventures.com.

Prijateljski pozdrav,
Organizator Traila Tri Rijeke za Banovinu

Napisao: Nedeljko Vareškić

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice